a gyermekem 16 éves, most másodikos egy jónevű gimnáziumban.
Arra utaló jeleket ad, hogy mennyire vonzó számára a földrajz tanára.
Valamelyik nap betegesen bőgve jött haza, és azt mondta, hogy a tanárurnak nem tetszett, hogy Norvégia partvonalait az ő felsőtestéhez hasonlította. Mit tegyek? Nem szeretném, hogy híre menjen annak, hogy a lányom egy középkorú férfi alkati vonásait hasonlítgatja különböző domborzati formákhoz. Akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, az kérem, hogy válaszoljon!
A tanárnak nem tetszett a hasonlítgatás, úgyhogy a gyerekkel beszélni kell, mielőtt a tanár nyilvánosan megszégyeníti. Na akkor fog igazán bőgni. Egyébként pedig nem olyan vicces, ha egy tanár összejön a diákjával, etikátlan is.
2021. szept. 18. 14:53
12/18 anonim válasza:
Beszélj vele hogy ne flörtöljön a tanárával
2021. szept. 18. 20:26
13/18 anonim válasza:
Ez a hasonlat mondjuk erős volt szerintem, ilyeneket ne csináljon, de az normális, hogy szerelmes a tanárába vagy tetszik neki, sok fiatallal megtörténik ez. Én is szerelmes voltam 9.-ben egy tanáromba, de persze semmit nem csináltam, nem adtam ezt a tudtára, eszembe nem jutott volna.
Majd elmúlik.
2021. szept. 19. 13:26
14/18 anonim válasza:
Az a gáz, ha ez 20 évesen lenne.
2021. szept. 19. 13:38
15/18 anonim válasza:
Nekem amikor még angolt tanítottam gimiseknek, volt egy tanítványom, aki nyomult rám, érettségi után meg is dugtam :)
2021. szept. 19. 17:23
16/18 anonim válasza:
Én is szerelmes voltam az egyikbe, mert irtó jó pasi volt. Na, hátaztán.
2021. szept. 21. 17:44
17/18 anonim válasza:
Nekem tetszet helyetesitő tanárnő, meg tetszet nekem 9 évvel idösebb angol tanárnő. tanár-diák viszony tabu
2021. szept. 21. 18:06
18/18 anonim válasza:
Én meg beleestem az egyik tanáromba. Óvatosan teszegetek olyan megjegyzéseket, nem szól érte. Egyszer odaült hozzám beszélgetni vigyorgott mint a vadalma. Mindketten felnőttek vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!