Jó napot! Egy ismerősrol van szó. Egy 1 gyermekes apuka és férj is, miért viszi el a 27 éves titkárnő csajt a házáig? Lehetnek csak barátok?Vagy szerelmesek kezdenek lenni? A csajnak állítólag pasija van.
"Húg és báty-nak tekintik egymást állítólag."
Aki ezt a dumát beveszi, az szamarabb egy lónál.
Alakul a kapcsolat közöttük. Vagy már alakult is...
ennyi alapján simán lehetnek csak barátok is, nem kell mindig többet belelátni
lehet pont egyszerre indultak haza és mivel útbaesett, elvitte
vagy a nő pont lekéste a buszt és azért, esetleg probléma volt a kocsijával vagy bármi ehhez hasonló indok is előfordulhat
Azt nem tudom, hogy a te ismerősöd miért viszi el a kolléganőjét, mert nem látok senki fejébe, de engem és másokat is vittek haza kollégák, anélkül, hogy bármi közünk lett volna egymáshoz.
12-en voltunk, a világ végén dolgoztunk, és nemtől függetlenül aki végzett és nem volt kocsija elvitte valaki.
Az viszont tény, hogy nem "Húg és báty-nak" tekintettük egymást, csupán kollégáknak!
Nálunk nem fura, ha barátok, munkatársak, ismerősök hazaviszik egymást. Én akkor hova vinné, ha nem a házáig? Egy idegen házig? :D
Ebből még semmire sem lehet következtetni.
3-as:
Én úgy értettem, hogy ez szinte minden nap így van.
Ha csak egyszer fordult elő, akkor tényleg nem kell rosszat feltételezni.
5-re:
Nem mindegy, hogy mindig ugyanaz viszi-e el, vagy változó, mikor ki. És persze a világ végén levő munkahely is érthetőbbé teszi. Kérdező nem írt ilyen körülményről.
5-ös vagyok
Speciel engem mindig ugyanaz vitt, mert vele laktunk egyfelé.:)
Az meg hogy a "világ végén volt" nem jelent semmit, mert busz viszont járt, a munkahely előtt állt meg. Ez csak egy szívesség volt, semmi más, nem is volt mögötte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!