A gyermekem szerelmes a tanárába?
a gyermekem 16 éves, most másodikos egy jónevű gimnáziumban.
Arra utaló jeleket ad, hogy mennyire vonzó számára a földrajz tanára.
Valamelyik nap betegesen bőgve jött haza, és azt mondta, hogy a tanárurnak nem tetszett, hogy Norvégia partvonalait az ő felsőtestéhez hasonlította. Mit tegyek? Nem szeretném, hogy híre menjen annak, hogy a lányom egy középkorú férfi alkati vonásait hasonlítgatja különböző domborzati formákhoz. Akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, az kérem, hogy válaszoljon!
Szerintem nincs ebben semmi.
Ez totál természetes
Anno én is néztem a milfeket.
Vajon az osztály előtt kezdte el az összehasonlítgatást?
Beszélj a fejével, mert ez így nagyon nem lesz jó!
Anno nálunk a suliban, az egyik csaj nagyon odáig volt a tesi tanáráért, pontosan nem emlékszem, hogyan hívta fel magára a figyelmet. De a szegény tanár inkább elmenekült a suliból.
Barátnőm 16 évesen lett szerelmes az angol tanárába. 26 évesen hozzá is ment feleségül 😅
Én 17 voltam mikor megismertem egy szaktanáromat. 1 évig puhítgattam h beadja a derekát.
3 évig voltunk együtt.
Attól izgalmasabb kapcsolatom nem volt (a bujkálás, a lopott csókok) a beszélgetések órán h ki mit csinált tegnap, és te csak vigyorogsz, mert a tanárúrral töltötted az estét, aki most épp a naplót írja veled szemben.
Még most is megborzongok 😊
Nem tudsz semmit csinálni. A lányod majd felnő. Ez is egyfajta tapasztalat szerzés
Nem az érzésekkel van a baj, hanem, hogy nyíltan mindenki előtt kikezd vele.
Inkább erről beszéljetek vele, hogy ezzel a viselkedéssel bajba keveri a tanárt (és magát is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!