Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet fiamat feldolgozni?

Hogyan lehet fiamat feldolgozni?

Figyelt kérdés
Otthagyta az egyetemet amiért olyan sokat dolgoztunk hogy elmehet ő oda, és mondta inkább elmegy képeket festeni. De így csavargó lesz és miből lesz meg neki a pénze? Hogyan tudom őt feldolgozni hogy gondolja jól meg ezt és mehet az egyetemre újra?
2021. szept. 11. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Felnott. Tudja ő mit akar csinálni. Ha meg nem jon be neki az elet, megbanja, mindig lehet mas csinalni, egyetemre ujra jelentkezni.
2021. szept. 11. 21:18
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Bőven vannak festők akik megtudnak élni belőle. Ha van hozzá tehetsége és boldoggá teszi miért ne csinálhatná?
2021. szept. 11. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Én is hagytam az egyetemet a fenébe, mivel nem tett boldoggá a szak amire jártam és autodidakta grafikus lettem. Mára eljutottam egy olyan szintre hogy nem lehet megmondani egy hiperrealisztikus rajzomról hogy rajz vagy nyomtatott fotó és meg is élek belőle, bár szerényen. De legalább boldoggá tesz.

Kívánok hasonló sikert a srácnak és hogy minél hamarabb határolódjon el tőled mert te csak visszahúzod ahelyett hogy támogatnád. Az én szüleim is toxikusak voltak.

2021. szept. 11. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem unod még?

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

mellesleg felnőtt..mit kéne elfogadni? nem a te irányításod szerint éli az életét nyilván..

2021. szept. 11. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Hogyan lehet fiamat feldolgozni?

Fogalmazhatnál értelmesebben is..

ha fiadat akarod feldolgozni ahhoz ott a hús üzem és bumm...szépen ledarálják meg minden.

2021. szept. 11. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Én művész vagyok,de művészeti egyetem vagy kapcsolat nélkül vagy anélkül hogy végig güriznél minden napot piacokon, vásárokon nem lehet megélni. Elég szar szakma és mire van Elég pénzed hogy embereket felvegyél, eltűnt a fiatalságod.
2021. szept. 12. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj, nem a fiad az első a világon aki így döntött.

Képeslapok festéséből és eladásából meg tud éldegelni, aztán pár év múlva úgyis elmegy Münchenbe, csatlakozik a hadsereghez, aztán egy jópár év után majd jól meglepődsz :)

2021. szept. 12. 01:00
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Én valahol megértelek, engem is bántana. De ez az ő élete, és nem a tied. Te megtettél mindent, hogy ő így döntött, az már nem a te dolgod. A saját élete, a saját felelőssége. Ha később megbánja, levelezőn is le lehet diplomázni.
2021. szept. 12. 01:51
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Mi vagy hentes, hogy felakarod dolgozni? 🤔
2021. szept. 12. 08:06
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Az ő élete az ő döntése
2021. szept. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!