Néhány szülő miért nem képes feldolgozni hogy a 18 éves lánya le akar feküdni a barátjával? Mert ha tiltják akkor azt hiszik hogy nem történik meg?
nem feltétlenül olyan könnyű ezt feldolgozni, ahogy szerintem normális esetben egy gyerek sem szívesen gondol arra, hogy a szülei is élnek házaséletet, még akkor sem, ha ez nyilvánvaló, természetes és nagyon is helyes.
Viszont más az, hogy meg kell emészteni a dolgot és más tiltani. Minden kamasz avgy fiatal megtalálja a kiskaput ha valami tiltva van, csak az általában sokkal veszélyesebb formája ugyanannak, mintha a szülők tudtával történne megfelelő körülmények között.
Nekem nem tiltottak semmit. Azt mondták az én testem azt csinálok,amit akarok.
Szval lehetne tetkóm ,piercing, cigizhetnék és lehettem vna rbanc.
Erre nincs tetovalas , piercing se, nem dohányzom csak kipróbáltam párszor.
És 17 éveseb vesztettem el úgy h 15 évesen jöttem össze a sráccal.. szóval na...
Ha tiltják rosszabb , egyszer tiltottak vmit annak nem lett jó vége .:D
Oké. De attól hogy még nem magát tartja el mert mondjuk tanúl.még nem tílthatják hogy szexeljen főleg ha már elmúlt 18 éves. Védekezésről felvilágosítani azt kész..
Nehogymár 18 évesen engedélyt kelljen kérni a ezexhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!