Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11,5 éves lánynak "pasi"?

11,5 éves lánynak "pasi"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A lányom a minap nagyon aranyosan odajött hozzám, hogy mit szólnék hozzá,ha lenne barátja, tehát pasija. 12 éves fiúról van szó, szóval nem idősebb.

Hirtelen csak annyit tudtam mondani, hogy maradjanak csak a barátság szinten, nem baj, ha sokat beszélgetnek,az nem baj. (Felvilágosított leányzó, pubertáskor nagyban játszik már és elég nőies vonalakkal ellátott.)

Ma a lányom azt kérdezte, hogy átmehet-e holnap vagy valamikor a barátjához? Dúl a love, hallom, de ezt azért nem engedtem. A táborban ismerkedtek meg. Egy városban lakunk, de nem egy suliba járnak, így kb 1 hétig tart még a dolog.

Adjatok légyszi tanácsot, hogy mit csináljak? Majdnemhogy be vagyok pánikolva. Tiltani nem akarok semmit, de kordában tartani igen. Alapvető fontos dolgokat elmondtam már neki és fogom még neki, de olyan korai még ez az egész majdnem 12 évesen! Vagy nem?

2021. aug. 4. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
A 12 éves osztálytársamnak is volt pasija,egy 30 éves rendőr és le isffeküdtek. 13 évesen már a csávóhoz költözött. Ehhez képest ez szerintem nem annyira gáz.
2021. aug. 6. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag támadható ha igaz egyáltalán, 14 éven alul 100% nem költözhet el,sőt le sem feküdhet 18 éven felülivel,sőt egyáltalán senkivel sem.

Szóval ez kamu

2021. aug. 6. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
11%

12

Nem kamu. A család persze nem örült de a rendőr befenyítette őket.

2021. aug. 6. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég hülye egy család,kb a rendőrnek esélye sem lenne bármit is mond.

Nevetséges.

Nincs ilyen

2021. aug. 6. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
9%

14

A lány azt mondta hogy feljelenti az apját hogy megerőszakolta. Nyilván ezek után sok lehetőségük nem volt.

2021. aug. 6. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányomnak is volt ennyi idősen pasija, a suliban kézenfogva sétáltak, meg egyszer elmentek együtt fagyizni, aztán szépen kihűlt a nagy szerelem, ennyi volt. Szerintem simán elengedheted, nem fognak még szexelni ennyi idősen.
2021. aug. 8. 01:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elengedném amennyiben a srác szülei közül valaki otthon van. Esetleg hívjátok meg ti a srácot, és "rajtuk tarthatod a szemedet".
2021. aug. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!