Ha egy pasi egy tali előtt ruhát vesz meg fodraszhoz megy az azt jelenti hogy a lánynak akar tetszeni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 23:00
1/14 anonim válasza:
Igen, tetszeni akar, vagy simán jól akar kinézni.
2/14 A kérdező kommentje:
és ez randinak számít?
2020. okt. 30. 23:17
3/14 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szerepet jatszik, hogy megjatsza magat. Ferfiember ilyeneket nem csinal randi elott.
4/14 anonim válasza:
Azt csak a két fél tudja hogy randi-e vagy csak találka.
5/14 anonim válasza:
Lehet akár, hogy esetleges üzleti partnernek próbál megfelelni az összeszedett(ebb) külsővel?
Talán nem minden esetben van randiszándék a háttérben...
6/14 anonim válasza:
Bas*ki, csak tudod tan hogy randira hivott e egy csavo, vagy sem. :D Igy hogy mondtal igent neki egyaltalan?
7/14 A kérdező kommentje:
hát egy ideje barátok vagyunk és most elhívott azért kérdeztem
2020. okt. 30. 23:25
8/14 anonim válasza:
És ezt mi a rákért tőlünk kérdezed, miért nem tőle? 😃
9/14 anonim válasza:
Az mit jelent, munkatarsak fel eve, baratok mar ovi ota, haveri korben ismik 2 honapja? Egyertelmunek kene lennie szamodra. :D Nekem egy baratom 1 honapja ismert a sulibol, aztan egyszer ramirt hogy “elhivhatlak valahova”. A biztonsag kedveert persze rakerdeztem hogy randi e. Ha nem vilagos, kerdezz ra, sose keso, nehogy aztan pozitivan vagy epp negativan csalodj.
10/14 A kérdező kommentje:
nem lenne ciki ha megkérdeznem ezt tőle hogy ez tali vagy randi?
2020. okt. 30. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!