Van olyan név, amit kifejezettem utáltok, bizonyos emberek miatt?
Figyelt kérdés
Én a Péter névvel vagyok így. Az egyik osztálytársamat hívják így, akit nagyon nem csípek, az egyik tanáromat hívják így, akit borzasztóan utálok, volt szerelmemnek a pasiját hívják így, akit emiatt győlölök stb.
Veletek is van ilyen?
18/F
2020. okt. 19. 21:58
2/49 Metionin válasza:
Zsanett. Az osztálytársam volt, aki folyamatosan bántott.
4/49 anonim válasza:
Dorina.
Kb. 3-4-et ismerek belőlük, mindegyikük kétszínű, számító.
Ezzel persze nem akarok minden Dorinát megbántani, mert lehet, hogy vannak rendesek is - csak velük még nem találkoztam.
7/49 anonim válasza:
Edina
Tímea
Anita
Régi szép idők 😂
8/49 anonim válasza:
Renáta, egy khorva aki elhagyta a pici gyerekét majd szült egy másikat, akit állandóan mutogat a fészen mintha nem lenne több gyereke. Petra, volt osztálytársam sokat bántott, gonosz és cinikus volt.
9/49 anonim válasza:
Koppány,Botond,Nimród,Hunor és társai.
10/49 anonim válasza:
Pedig szép név a Péter. Én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!