Mennyibe került a tankönyveitek ára?
8-ba megyek, és kb. 18.000 ft volt. De nem értem mik ezek a hatalmsa különbségek... máshol fele ennyi. Meg jártam egy másik suliba is, és tök mást tanítanak mindenhol, pedig ez általános.
És mi is ketten vagyunk tesómmal, magyarul nuku támogatás...tavaly is megvettük rajz, technika, meg irodalom mf.-et, hogy csak azokat említsem a feleslegesek közül, amikhez hozzá sem nyúltunk.
És mindig vmi kis sz*rt változtatnak a tankönyveken, és ezért nem kaphatja meg a tesóm a könyveimet, mert más az oldalszám, meg a tanárok bazz nem viselik el, mert az nem jó....
Hát nem tudom, h hol élünk, de szánalom ami itt van... -.-"
Én most leszek 8.-os és 3500 ft volt. De úgy hogy csak a munkafüzeteket vettük meg mert a tankönyveket az iskola adja. Egyszer megveszik aztán addig öröklik a könyveket amíg szét nem mennek. Na jó ha már nagyon régiek akkor kicserélik. A lényeg hogy nem kell őket kifizetni. :) Ja, és nekünk is voltak már felesleges könyveink alsóba pl ilyen volt a technika könyv. Felsőbe meg felesleges volt a rajzkönyv meg az infó könyv mert igaz olvasgattuk órán de semmit nem tanultunk belőle, úgyhogy mindegy ha nincs is. :P Az irodalom munkafüzetet meg 7.-be jó ha 2-szer kinyitottuk. XD
L/14
Kb 12.200 [szerbiai] dinár volt, az kb 30.500 forint. Nálunk nem gond, ha a tesód könyvét használod, de nekem nincs kitől örökölnöm...
7.-es leszek.
13/L
nekem 30.000 Ft
most megyek 9-be
húgomnak 12.000 Ft
ő most lesz 3.-os
14/L
(semmiféle támogatást nem kapunk, és nem vagyunk valami túl gazdagok)
semennyibe mert én tavaly megvettem és az 3évig szól már... am kb 20ezer körül volt de hála h az már erre a 3 évre szól jee :D
17 F 11osztályban vettem a könyveket
8.ba megyek
10.000
de nekem kedvezményes
köszi, hogy sokan írtatok!
eég nagyok a különbségek! :S
Nem tudom, mit lehetne ez ellen tenni..:(
2900Ft+füzetek
6.-ba megyek csak a munkafüzeteket kell kifizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!