Mennyibe került a tankönyveitek ára?
Figyelt kérdés
Írj összeget, osztályt :)2010. aug. 28. 21:20
2/45 anonim válasza:
37.000 ft
9B
Nekünk a legdrágább a suliban, rohadjanak meg.
3/45 anonim válasza:
Az enyémet még nem tudom, de kis tesóm most megy 4.be és 4000 valamennyit fizettünk érte, füzetcsomaggal együtt.:)
4/45 anonim válasza:
Kb. 25.000, 10. osztály
Csak azt nem értem, hogy mi a francért fizettetik ki velünk a könyveket, amikor a felét nem is használjuk ? Plána ennyi pénzért, de van, ahol sokkal többe kerül...
Tavaly is, majdnem 3000 forint volt a biosz könyvünk és egyszer nyitottuk ki egy képet megnézni, mert a tanárnak nem volt makettje róla... hát no komm...
Bocs, hogy kafakadtam.
15/l
7/45 A kérdező kommentje:
Hát ja.. vannak árak. Nekem 15.000, húgomnak 10.000
Nem jár kedvezmény.
Húgom 4.-es, én 8.-os leszek.
nekik van rajz és technikakönyv. b*zmeg.!!!
MI A SZ*RNAK????
2010. aug. 28. 21:29
9/45 anonim válasza:
Ingyen :)
Iskola fizeti :D
Ja és nem árvízsújtotta terület :)
10/45 anonim válasza:
Nem csak a sajátomat írom le, hanem bátyámét is, mert az ő tankönyveinek az árát is tudom. Ő most megy tizedikbe és mindössze 18 ezer forintot fizet a tankönyveiért. Én hetedikes leszek és 17.600-ba került, de örököltem bátyám matek könyvét, azzal együtt olyan 19 ezer lett volna. Sajnos minden pénzét kisajtolják az embernek, így megy ez mostanság. Ugyanazt a tankönyvet használnám, mint az idősebbik testvérem, de az iskola nem engedi, mert nem ugyanaz a sorszáma. Meg kell venni, kell a pénz az iskolának. De nem lehet használni ingyen könyvet, mert az mínusz az iskolának. Így is alig tudtuk rávenni az osztályfőnököt, hogy a bátyám könyvét használjam, nem kell a balhé, de úgyis megszól majd a tanár a használt könyvért. Neked mennyibe kerültek a könyvek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!