Ha már szóba került Salala salala, ki az aki szereti Őt?
Szerintem is. Én tettem fel, azt a kérdést, hová tünt:D
De örülök, hisz még mindig itt van=D
Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm szépen:)
Végülis ennek az oldalnak pont az (lenne) a lényege,hogy segítsünk egymásnak.Én próbálok segíteni másoknak és örülök,ha Ti is tudtok segíteni nekem!:)
A toplistán egyébként 163. vagyok,de ez nem rajtam múlik.Engem annyira nem is érdekel a toplista.Nem azért válaszolok,hogy első legyek,hanem azért,hogy segítsek másoknak!
Érdekes,olyan nehezen leírható érzés.
Meglepődtem,nagyon jó érzés,hogy ennyi ember számára szimpatikusak a válaszaim és amennyire a válaszai alapján megismertek engem én is az vagyok:)
Jó érzés olvasni,hogy ennyi embernek tudtam,tudok hasznos tanácsot adni és látni,hogy örültök a válaszaimnak!
Énis pontosan ezt figyeltem meg! Mivel én is rengeteg választ adok, gondoltam kiírom a nevem, lássátok, ÉN is ittvagyok:D Gratulálok SalalaSalala a kitartásodhoz, és további sok sikert!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!