Én személy szerint szeretem a zenéit,nem vagyok tinip.csa,nem járok el "SP koncikra",de meghallgatom a zenéjét,mert tetszik. Mindenkinek más az ízlése,én sem fikázom a Tokió Hotelt,meg az ehhez hasonló előadókat és azok rajongóit,pedig nem a kedvenc zeném. Ha elkérik a telefonomat megnézni,akkor egyből le vagyok szólva,mert tele van SP számaival,és elmehetek vissza anyámba mert szeretem..Mire jó ez? Nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése..
azért mert sp úgy néz ki, mint egy búza, nem énekel, csak nyomja a szövegét, de olyan szöveg hogy fejemet fogom ha meghallom.
2011. máj. 29. 17:36
2/33 A kérdező kommentje:
Jólvan.Nekem tetszik.És akkor mi van.?
2011. máj. 29. 17:46
3/33 anonim válasza:
lőd fejbe magad elkaptad az új vírust:O
2011. máj. 29. 17:58
4/33 anonim válasza:
nem szép dolog másokat a zenei ízlésük miatt fikázni, de mit érdekel? szeresd, de nem kell reklámozni, én sem örülök, ha valaki elkezd mellettem full han gerőn SP-t hallgatni mert herótom van tőle. én sem bömböltetem a fülükbe a Quimbyt vagy az akármicsodát amit meg én szeretek :D
2011. máj. 29. 18:12
5/33 anonim válasza:
Szerintem azért is van annyi zenei stílus,annyi előadó,énekes,hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.Ha te Sp-t szereted akkor őt szereted.Engem nem érdekel ki mit mond,te se foglalkozz ezzel én is azt hallgatom ami épp nekem tetszik.Lehet az pop,rock,r&b vagy bármi más.Intelligens ember elfogadja más ízlését,véleményét.
2011. máj. 29. 18:22
6/33 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy lesz legalább 1 idióta aki hasonlókat irkál majd mint a kedves 2.hozzászólót,de azért köszi mindenkinek.:))
amúgy énis inkább próbálom eltitkolni,mert mindig levagyok szólva..:))
2011. máj. 29. 18:35
7/33 anonim válasza:
Én is szeretem Sp-t o.O Jó hangja van :D valaki elkezdte ezt a "buz*zást" és mindenki folytatja. Aki szereti szereti aki nem az le van sajnálva :D
14L
2011. máj. 29. 19:06
8/33 anonim válasza:
A 12-17 éves korosztály szereti. Ja és tisztázzuk, sp-nek nem zenéi vannak.
2011. máj. 29. 19:33
9/33 anonim válasza:
Előző vagyok, elfelejtettem odaírni, hogy eléggé le vagy maradva, a legtöbb tinilány már JB-t "lájkolja".
2011. máj. 29. 19:36
10/33 anonim válasza:
én is szeretem a zenéjét. szerintem jó hangja van. és már nem azért kedves előző, de eddig szinte nem is találkoztam emberekkel, akik szeretik jb-t vagy sp-t szóval ne általánosíts... nem tudom mire jó mindig ez a lekezelő stílus minden tinivel szemben. ne gyere ide a kamaszok kategóriába, és máris nem fognak téged olyannyira zavarni a 12-16 évesek... ennyire egyszerű. amúgy én se szólok le senkit, főleg nem idegeneket a zenei stílusa miatt. mondjuk nem zavar nyugodtan szólj le, én leszarom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!