Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell fikázni azt, aki...

Miért kell fikázni azt, aki szereti SP-t?

Figyelt kérdés

Én személy szerint szeretem a zenéit,nem vagyok tinip.csa,nem járok el "SP koncikra",de meghallgatom a zenéjét,mert tetszik. Mindenkinek más az ízlése,én sem fikázom a Tokió Hotelt,meg az ehhez hasonló előadókat és azok rajongóit,pedig nem a kedvenc zeném. Ha elkérik a telefonomat megnézni,akkor egyből le vagyok szólva,mert tele van SP számaival,és elmehetek vissza anyámba mert szeretem..Mire jó ez? Nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése..

14L

2011. máj. 29. 17:16
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nekem meg tetszik.És.? Nekem meg a te zenei ízlésed nem tetszik.
2011. jún. 8. 14:25
 32/33 anonim válasza:

Elmondjam miért kell fi.kázni? Mert roppant értelmesek a szövegei. De tényleg. Mindjárt hátast dobok, ezt még Petőfi is megirigyelné. Most komolyan, szerinted ez jó? A dalszöveg felénél már a fejem fogtam, a sok, kierőszakolt rímtől... ha nincs ötlete, könyörgöm, ne írjon zenét. Zenét...

És mielőtt megszólalnál, hogy h.ülye rocker, vagy metálos, képzeld, most Anonim MC szól nálam. EZ zene, van benne ötlet, ügyes rímek, tartalmi mondanivaló.

A másik, azon panaszkodsz, hogy ha elkérik a telód, és megnézik, akkor leszólnak? Minek adod oda? Én csak szűk baráti körben adom bárkinek is a kezébe a telóm... Mi köze hozzá?

És igen, igazad van, nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése, de azt megfigyelted, hogy pár éve SP menő volt? Most meg mindenki leugatja? Nekem nyolc, úgyse hallgatok olyan zenét, ami mulandó (tegnap épp egy 1980-ban kiadott Black Sabbath albumot hallgattam...marha jó, még mindig. Kiállta az idő próbáját, alapmű).

És azt jól látod, hogy nem lehet mindenkinek egyforma ízlése, és az emberek egy része kerüli azokat a zenéket, amiknek nincs mondanivalója.

Plusz azt megnézem, hogy Sp hol lesz mondjuk... hmm, 30 év múlva? Mert az Iron Maiden annyi ideje zenél, a Black Sabbath 35 éve, az Ossian 25 éve. Ha igazi zenét játszik, fent fog maradni... erre akár mérget is vennék. És mielőtt azzal érvelnél, hogy nem egy súlycsoport... ebben igazad van. Pont ezért nem szeretik SP-t, mert komolytalan, és a kinézete nagyon gyenge...mondhatnám, hogy b.uzis.

A következtetést vond le magad.

15/f

2011. jún. 14. 13:59
 33/33 anonim válasza:
Én nem fikázom se a Beliebereket se a Directionorek se azokat akik Sp zenéit kedvelik.Mindenkinek megvan a maga ízlésvilága.Nem kell azt ócsárolni.Én sem kifejezettem szeretem Sp-t.De tiszteletben kell tartan ni h ő ezt szereti
2014. máj. 28. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!