Mennyibe került a tankönyveitek ára?
22000ft...
7ikbe megyek.Amúgy nem igazságtalan hogy akinek 2 gyereke van az nem kap semmi támogatást,míg akinek már 3 az szinte mindent ingyen kap?
Amúgy tavaly elő se vettük pl az infó könyvet...
Pontosan nem tudom,mert már tavasszal be kellett fizetni.
Amúgy 25.000Ft körül + 7000Ft körül lesz a nyelvkönyv.
Nálunk az a baj,hogy van nővérem,tehát könyvek lennének.Csak ő gimibe járt én meg szakközépbe.Megnéztük az ő könyveit és csak a töri könyv lesz ugyanaz,úgyhogy azt meg sem vettük:)
15/L
10125 :D 11. osztály
szerencsére angol és német könyveket nem kellett rendelni, mivel tavaly nem fejeztük be és egyébként is két évre van az angol, asszem.
15.000 Ft volt. 10.be megyek. Szakközépbe járok, így elég kevés könyvünk van, ahhoz képest sok a 15e.
Csak fizika, biosz, föci, matek, két magyar, töri, két elektronika. Meg még majd pluszba meg kell venni az angol könyvet, meg a németet.
Általánosban meg mindig 30e felett volt a tankönyv.
16/l
Na igen... mit tesznek különbséget a 2 és 3gyerekes családok között?!
Ugyanannyit foglalkozik és szenved vele a szülő!!
A hetedikes tankönyvek mindig drágábbak, mint a nyolcadikosak.
Nekem 14875Ft volt, húgomnak 9.505 (én 8.-os, húgom 4.-es)
A szomszédom 7.-es lesz és egyedül neveli az anyja. 17800 helyett 830Ft-ot kellett fizetnie, ebből 530Ft áfa volt.^^
Jól megcsinálják!
A mi szüleink elmentek az igazgatóhoz, hogy a felesleges könyvekre mért van szükség ( mint pl. technika, rajz, informatika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!