Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha a fiam gyűlöli...

Mit tegyek, ha a fiam gyűlöli a lányokat?

Figyelt kérdés

14 éves. Tudom, hogy nagyon szeretne barátnőt, de mivel folyton csak visszautasították és megalázták, ezért nőgyűlölő lett. Olyanokat mond, hogy: "Jobb lenne lányok nélkül a világ", meg hogy "Gyűlölöm kollektívan a lányokat" stb. Nagyon szomorú és csalódott.

Őszintén szólva a szülői elfogultságomat félretéve, nem hinném, hogy jelenleg olyan vonzó lenne, sőt... Külsőleg van neki már azért valamennyi súlyfeleslege, semmit nem sportol, ő vágja magának a haját, belsőleg nagyon önbizalomhiányos, pesszimista. Ismerem, ezért tudom, hogy nagyon intelligens, a tanárai is így gondolják, meg a jegyei is ezt tükrözik, de másnak ezt soha nem szokta kimutatni, sőt. Tud nagyon kedves is lenni, de ezt sem mutatja ki. Illetve nagyon jóképű fiú lehetne belőle, ha tenne is érte valamit.

Hogy tudnék segíteni neki? Mit tegyek? Mivel lehetne kiengesztelni?

2021. júl. 19. 17:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
92%
Ha van benne egy kis értelem, üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat. El kell magyarázni, hogy sok éve van még nőt szerezni, sokat változhat mèg a korral, plusz ő is tud magán változtatni
2021. júl. 19. 19:34
 52/69 anonim ***** válasza:
88%

Ez baromi ijesztő, ilyenekből lesznek a kéjgyilkosok!

Vigyétek orvoshoz, de nagyon gyorsan, mielőtt valami butaságot csinál.

2021. júl. 19. 20:01
 53/69 anonim ***** válasza:
98%

"Szakemberhez nem akar járni."

Tökmindegy, hogy akar vagy nem, elviszed és kész. Saját maga és mások érdekében. Te vagy a szülő, felelős vagy érte. Az apjával mi van, őt érdekli a gyerek?

2021. júl. 19. 22:02
 54/69 anonim válasza:
100%

biztos van olyan sport, amit szívesen csinálna, szerintem ha ezt megtalálná, a problémái jórésze is megoldódhatna: egészséges lenne és még az edzőtársaival is barátkozhatna. Ha nem akar semmit, akkor megmondhatod neki, hogy mehet kajakozni vagy focizni.

(szerintem az ilyen helyzetek miatt kéne minden gyereknek kiskorától kötelezővé tenni valami rendszeres testmozgást)

((nem vagyok sport b*zi))

2021. júl. 19. 22:13
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz kell vinni gyorsan, nem csajoknak ajánlgatni!
2021. júl. 19. 22:16
 56/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az vérciki, ha az anyja mondogatja a lányoknak, hogy "van egy 14 éves fiam, nem érdekel esetleg?"
2021. júl. 20. 07:38
 57/69 anonim válasza:
84%
Mindkettőtöknek (lehet neked jobban) feltétlen kéne pszichológus. Itt csak azt a választ fogod megkapni, amit hallani akarsz, mert itt senki se látja pontosan a helyzetet és csak random bedobálgat mindenki tippeket. Pszichológusban semmi ciki nincs, pszichológussal a mentális állapotodat tartod karban. Pszichológushoz járni nem azt jelenti, hogy beteg vagy, sőt, már maga a felismerés önmagában egy pozitív jele a mentális egészségednek, hogy egyáltalán szükségét érzed szakember bevonását az életedbe és nem a társadalom sztereotip elvárásainak a mentén, hozol meg ilyen döntéseket. Tehát ilyen kérdések posztolása helyett, szépen elmenni pszichológushoz. Válassz olyat aki gyerekekhez is ért, de szerintem Te vedd igénybe első körben a szolgáltatásait.
2021. júl. 20. 12:23
 58/69 anonim ***** válasza:
84%
szerintem egy, ne ajánlgasd a fiadat lányoknak, ha lányod lenne, te se engednél egy ilyen agresszív kis nyomorékot a közelébe. (remélem.) kettő, vagy vidd el pszichiáterhez, és mondd meg neki, hogy bármit megtehet és bármit felírhat, de faragjon belőle normális embert, vagy nyomj a kezébe egy kötelet egy csúszócsomóval... ilyenekből lesznek a kis incel gyilkosok, akik saját kis hisztijük által vezérelve ölnek ártatlan embereket, akiknek annyi bűnük van, hogy nőneműek és nem ilyen igénytelen senkik mint a te kölyköd.
2021. júl. 20. 13:54
 59/69 anonim ***** válasza:
94%
Ha most megy gimibe, akkor pont van 6 hete, hogy változtasson, ennyi idő alatt azért lehet eredményt elérni. Tudom, hogy pont a 14 évesekkel a legnehezebb, de akkor is állj a sarkadra. Mondd meg, hogy holnaptól ez még ez van. Szüntesd be a csoki, chips vásárlást. Keress valami eldugodtabb edzőtermet, ahová inkább csak férfiak járnak, meg a kezdeti időre egy személyi edzőt, aki talán férfiminta is lehet neki. És még kell mondani, hogy az önsajnálat meg az önutálat lehet, hogy kényelmes, de elb.ssza vele az életét. Bőrgyógyászhoz is vidd el, meg fodrászhoz.
2021. júl. 20. 18:02
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el mozogni. Menjetek együtt. Mondd meg neki, nincs kifogás. Ha te vállalod és bírod, akkor neki is bírnia kell, menni kell. Esetleg az elején motiválnám valamivel h kap valamit tőlem. Viszont pénzt nem adnék. Jó program lesz mindkettőtöknek, aztán hátha rákap az ízére....
2021. júl. 20. 23:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!