Mit tegyek, ha a fiam gyűlöli a lányokat?
14 éves. Tudom, hogy nagyon szeretne barátnőt, de mivel folyton csak visszautasították és megalázták, ezért nőgyűlölő lett. Olyanokat mond, hogy: "Jobb lenne lányok nélkül a világ", meg hogy "Gyűlölöm kollektívan a lányokat" stb. Nagyon szomorú és csalódott.
Őszintén szólva a szülői elfogultságomat félretéve, nem hinném, hogy jelenleg olyan vonzó lenne, sőt... Külsőleg van neki már azért valamennyi súlyfeleslege, semmit nem sportol, ő vágja magának a haját, belsőleg nagyon önbizalomhiányos, pesszimista. Ismerem, ezért tudom, hogy nagyon intelligens, a tanárai is így gondolják, meg a jegyei is ezt tükrözik, de másnak ezt soha nem szokta kimutatni, sőt. Tud nagyon kedves is lenni, de ezt sem mutatja ki. Illetve nagyon jóképű fiú lehetne belőle, ha tenne is érte valamit.
Hogy tudnék segíteni neki? Mit tegyek? Mivel lehetne kiengesztelni?
Jò ùton van az incelsèg felè. Olvasgasson redditet, hatha kinyìlik a szeme.
Pròbàld meg ravenni, hogy karjon sokat tarsasàgba. Nme kifejezetten csak a bulizasra gondolok. Menjen tàrsasaggal tùràzni, önkènteskedni, dolgozni. Legyen àpoltabb. Nagyon benne van a sajàt kis vilàgàban, ahol a jò tanulòsàg minden es pont elèg is. A valò elet nem ìgy működik.
Olyanokat szokott csinálni, hogy a lányok elé bevág, a vonaton szól nekik valami mondvacsinált okkal, hogy felálljanak és leül a helyükre, bemutogat nekik (főleg a szép, vele egykorú lányoknak) vagy véletlenszerűen interneten vele egykorú lányokra írogat, hogy alávaló a neme és hogy undorodik tőle.
Már mondtam neki, hogy ha ezt csinálja soha nem is lesz.
Amúgy mindenki mással nagyon udvarias, csak a fiatal, szép, szerintem aranyosabb lányokkal nem.
Valahogy erősìteni kène az önbizalmàt is. Nem gyűlöli a lànyokat, csak savanyú neki a szőlő. Èpp a viselkedèsèvel risztja el őket. Ha rendesen viselkedne velûk, ès törődne a külsejèvel, akkor siman lehetne baràtnője.
Ha valakinek az ô csúfolòdasa miatt lesz egy èleten àt mentàlis problèmàja, vagy ne adj isten, miatta lesz öngyilkos, akkor hogy nèz majd a tükörbe?! Ezt megkèrdezheted tőle.
Te ezekről tudsz és hagyod, hogy csinálja? Csak mert ez már kimeríti a zaklatás fogalmát. Ha a lányodnak írogatna egy ismeretlen fiú, hogy alávaló és undorodik tőle, vagy a vonaton zaklatná egy bunkó srác, mit tennél?
Ha nem tudod kezelni a problémát, vidd el egy szakemberhez, aki helyrerázza az önbizalmát és kineveli ebből a viselkedésből.
#26.
A lányok ki szokták röhögni, ami még jobban felbosszantja és olyankor magát szokta verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!