Normális, ha manapság egy 13,5 éves kiskamasz még ott tart, hogy van-e Jézuska, vagy nincs, ahelyett, hogy lassan a lányokat nézegetné?
Tudom, nincs közöm hozzá, stb.,stb. Csak rohadtul ledöbbentem. Még a karácsonyi ünnepek előtt történt, hogy összefutottam egy ismerőssel. Kínomban -nem tudtam már mit mondjak-, meg akartam dicsérni a fiát, hogy de helyes, biztos sok lánynak bejön a suliban. (Amúgy átlagos, de nem lényeg.) Már a nyelvemen volt, mikor elkezdte kérdezgetni tőle, hogy ugye kisfiam, tudod, hogy nincs Jézuska? Akkor idén segítesz díszíteni a fát? Stb. stb.
Mondjuk tudom, hogy vasszigor van náluk, "eldicsekedett" már vele régebben, hogy ha ő rászól a gyerekre, akkor olyan soha nincs, hogy arra merjen mozdulni amerre ő nem engedte. Mondjuk akkor még ovis volt a gyerek. Szerintetek emiatt le van maradva? Vagy csak nem mer szólni, hogy anyám, baromságokat kérdezel, nem vagyok már dedós?
Nem köpködni szándékozom, bár nem szimpi, az tény, de a gyereket jobban sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!