Mikor kezdődik a kiskamasz kor fizikailag?
Figyelt kérdés
8,5 éves fiam elkezdett büdösen izzadni a hónaljánál. Nem korai ez még? Mikortól engedjük a hónalj stiftet? Nagyon igényes és szereti az illatokat.2017. dec. 30. 18:58
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy mikortól engedjétek? Amikortól szüksége van rá. Ha izzad, akkor már most kell.
Talán annyi, hogy egy háziorvosi vizitet megér, hogy nem valami betegség okoz nála testszagot. Van ilyen is.
2/4 anonim válasza:
Ha korán érik, hát korán, én 9 évesen kezdtem szőrösödni, és 11 évesen jött meg, ez elvileg normális, elvileg 10-16 éves korban szokott lenni.
Utánaolvastam, és a koránérő fiúknál szeméremszőrzet megjelenhet akár 9 évesen is, a hormonok pedig(amik ez esetben a szaghatásért felelősek) átlag 9-12 éves kor körül aktiválódnak.
3/4 anonim válasza:
Van 9 eves kislany aki menstrual.
Ha elkezdett izzadni es nem akarjatok, hogy csufoljak az iskolaban vegyetek dezodort. Aluminium menteset mindenkepp !
4/4 anonim válasza:
Nekem pl 9 evesen kezdodott a menstruaciom szoval lehet nagyon korai. Kerd ki egy orvos velemenyet szerintem ha aggaszt de mindenkepp neki megfelelo izzadasgatlot szerezzetek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!