Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha a fiam gyűlöli...

Mit tegyek, ha a fiam gyűlöli a lányokat?

Figyelt kérdés

14 éves. Tudom, hogy nagyon szeretne barátnőt, de mivel folyton csak visszautasították és megalázták, ezért nőgyűlölő lett. Olyanokat mond, hogy: "Jobb lenne lányok nélkül a világ", meg hogy "Gyűlölöm kollektívan a lányokat" stb. Nagyon szomorú és csalódott.

Őszintén szólva a szülői elfogultságomat félretéve, nem hinném, hogy jelenleg olyan vonzó lenne, sőt... Külsőleg van neki már azért valamennyi súlyfeleslege, semmit nem sportol, ő vágja magának a haját, belsőleg nagyon önbizalomhiányos, pesszimista. Ismerem, ezért tudom, hogy nagyon intelligens, a tanárai is így gondolják, meg a jegyei is ezt tükrözik, de másnak ezt soha nem szokta kimutatni, sőt. Tud nagyon kedves is lenni, de ezt sem mutatja ki. Illetve nagyon jóképű fiú lehetne belőle, ha tenne is érte valamit.

Hogy tudnék segíteni neki? Mit tegyek? Mivel lehetne kiengesztelni?

2021. júl. 19. 17:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Utána természetesen minden rendben folyt tovább, újra udvarias és aranyos lett, de amikor megint dühös lesz, akkor nekünk szólogat így be.
2021. júl. 19. 19:03
 32/69 A kérdező kommentje:
Tényleg nem mehet ez így tovább, porrá hullik az élete, ha így folytatja...
2021. júl. 19. 19:11
 33/69 anonim ***** válasza:
92%

Te nem az anyuka vagy, hanem a tini fiú, ugye?

Nézd, beszélj a szüleiddel, ha kaphatóak rá.

Ha nem, akkor a gyerekorvos beutal egy szakemberhez. Ez így nem jó és ezt te is látod. Kérj segítséget, minnél előbb annál jobb.

2021. júl. 19. 19:13
 34/69 A kérdező kommentje:
Én az anyuka vagyok. Szakemberhez nem akar járni. Eszméletlenül depressziós...
2021. júl. 19. 19:18
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban az anya vagy, akkor állj a sarkadra! Hogy hagyhatod hogy a fiad így viselkedjen lányokkal? Mit teszel ellene? Nevelted te őt egyáltalán?
2021. júl. 19. 19:19
 36/69 A kérdező kommentje:
Egyébként az a baj, hogy barátai is csak 1-2 van, azok is inkább haverok. Senkivel nem tudja megosztani, ami bántja, csak velünk tudná, velünk meg nem akar semmiről beszélni, mert eliszkol és magára zárja az ajtót.
2021. júl. 19. 19:19
 37/69 A kérdező kommentje:
Igen, mindenki odáig vissza van tőle, csak néha rá jön az öt perc, ez a lányok szekálása pedig folyamatosan jelen van.
2021. júl. 19. 19:21
 38/69 anonim ***** válasza:
91%
Tiszta beteg szegény....
2021. júl. 19. 19:22
 39/69 A kérdező kommentje:
Ez azóta van, amióta nincsenek barátai.
2021. júl. 19. 19:23
 40/69 anonim ***** válasza:
97%
Engem is visszautasítottak a lányok, mégsem voltam nőgyülölő. Ez elég durva probléma! Ijesztő....
2021. júl. 19. 19:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!