Buta a gyerekem?

Figyelt kérdés
Nem egy szép kiiras és gondolat, tudom! Lassan 11 éves gyerekem elég furán viselkedik vagy csak nekem az nem tudom. Kicsi kora óta sokat van foglalkozva vele de valahol mégis elcsúszott a dolog. Nem érti, nem hallja mit kérek tőle mindenre vissza kérdez hogy micsoda? Matekból sem valami jó de az még hagyján. Mindenen puffog, sír, megsértődik. Rajta kaptam már egy párszor hazugságon is. Alapvető dolgokat nem tud megjegyezni vagy vissza mondani 2 perc után elfelejti. A hugaval egesznap veszekednek, verekednek, orditanak. Már elegem van. Mit tegyek hogy változzon a helyzet?
2021. júl. 1. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

fél, azért hazudik

támogatólag lépj fel. ne csinálj hatalams patáliát a rossz jegyből, hanem mondd azt, hogy majd kijavítja. és ha tényleg kijavítja, örülj neki

azt se csinááld, hogy mindig az orrá alá dörgölöd, főleg ha nem azt csinálja amit mondasz neki. engem nem vertek meg a rossz jegyért, csak utána kaptam érte, anym mindin alkalommal felhozta

konkrétan rettegtem ha rossz jegyet kaptam, és nem mondtam el otthon, volt hogy a füzetből kiradíroztam (oda írta be a tanár)

2021. júl. 8. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
34%
Negyedik osztályt???? Hányás voltál matekból? Én 11 éves már hatodikos voltam. De egy 11 éves min. ötödikes
2022. jan. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!