Engednétek a gyereketeknek 15 évesen az alkoholmentes sört?
Az alkohol mentessör miért pusztítaná az agysejteket?
Igen engedném
Az alkoholmentes sör csak egy fémdobozos üdítő. Semmivel nem rosszabb egy kólánál, vagy fantánál. Ha ilyeneket engedsz neki, akkor nem értem ezzel mi gond lenne.
Ha nincs valami speciális allergiája vagy bármi egészségügyi gondja, aminek ártana, akkor semmi baja nem lesz tőle.
Még ha rendes sör lenne, azzal se lenne baj. Tudod 1 doboz nem pusztít semmit, az alkoholizmus már nagyon, attól meg eléggé messze van.
Én meg nem iszok semmilyen alkoholt, a szüleim meg mindig biztatnak rá, mert ekkora lúzer gyereket még életükben nem láttak, hogy nem iszik, nem cigizik, stb.
Szóval ennél durvább dolgok vannak 15 évesen (sajnos).
Őszinte leszek.
Nem vagyok elfajzott, nem csaptak ki a suliból, átlagosan négyeseim voltak, nem kurvultam el, nem lettem alkoholista, egyszer próbáltam ki füves sütit Amszterdamban 27 évesen, tehát tök normális felnőtt lettem. De 14 évesen már simán vodka-narancsoztunk a barátnőimmel. Ez van. Jó tinikorom volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!