Bodri kutyus kérdése:
Az lenne kérdésem létezik olyan hogy szociális függőség gyerekeknél tudjuk van net függőség de van olyan hogy egy gyerek tulságosan függ a barátaitől és bármit megtesz csak hogy kapcsolatban legyen valakivel akárki vel konkrétan fiam van szó???
Figyelt kérdés
Remeg ha nem játszhat barátaival nincs más a fejében képes étlen szomjan lenni csak hogy játszhason minél többet normális ez ingáb alárendelt lesz csak játszanak vele megjegyzés nincs elhanyagolva? 11 éves véleményre vagyok kíváncsi vagy oldalra ami ezzel foglalkozik vagy tapasztalatokra gondolatokra Stb..2021. jún. 14. 13:18
1/3 anonim válasza:
Gyermekpszichológushoz vidd el. Én nem hallottam még ilyenről hogy remeg ha mehet a barátaival játszani.. olyat ugen, hogy hq valamit megtiltanak/nem engednek, akkor ugye csak azért is azt akarja (mindegy miről legyen szó), és akkor kezdd el remegni, pszichés tüneteket mutatni.
2/3 anonim válasza:
Tulajdonképp van, csak nem így nevezik, inkább a tinikre jellemző, és az emberek le se szarják, mert normálisnak gondolják.
Konkrétan arra gondolok, mikor valaki egyik buliból megy a másikba (vagy hasonló helyekre a mostani helyzetet is figyelembe véve), otthon ülni meg nem tud. Egyedül nem tudnak elleni akár pár percig se, a suliban órán is minimum beszélgetniük kell valakivel, stb.
3/3 1Léna válasza:
Ha ez személyes, barátokkal való találkozásokat jelent akkor ez rendben van.
Az evésnek ideje van, tehát az elvárható, hogy ehhez igazodjon. Illetve, hogy a rászabott kötelezettségeit elvégezze. (Tanulás, rendrakás, takarítás, vagy egyéb segítség otthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!