Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kéne megszólítanom?

BlackClover21431 kérdése:

Hogy kéne megszólítanom?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok, és tesin együtt vagyunk a 10.-es és a 11.-es lányokkal is.

Nos van egy csaj, aki eléggé tetszik, látszik rajta hogy full normális, nem nagyképű, szokott mosolyogni is.

A hátrányok:1 évvel felettem jár, eszre sem vesz, nem látom rajta egyáltalán hogy érdeklődne irántam, nem nézek ki túl jól(kb átlagos kinézetem van, bár az alakom se jelent hátrányt szerintem), valószínűleg túl szép is hozzám, sosincs egyedül, és olyan érdekes személyiségem sincs (néha van egy két jó megszólalásom amivel megnevettetek másokat, és vannak barátaim is, tehát nem is a legunalmasabb arc vagyok az osztályban)

És akkor ott a legnagyobb baj:fingom sincs hogy kéne odamennem hozzá, hogy kéne egy idegen lányt megszólítanom úgy, hogy ne legyen kellemetlen senkinek.

Sosem voltam az a fajta aki kereste a kapcsolatokat, csak várom hogy történjen valami, csak az a baj hogy ha találok is egy lányt aki tetszik, félek hogy elutasít, vagy hogy érezném hogy egyáltalán nem érdeklem őt.

Balfasz vagyok a lányokkal, ez tény, ha valaki járt már hasonló cipőben, vagy tud hasznos tanácsot adni az alapján amit leírtam, azt megköszönném.

2021. máj. 21. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Közös barátotok nincsen? Legjobb lenne, ha a közös barát meghívná valahová a lányt, meg téged is, és más barátaitokat. S közösen beszélgettek. Így ő is jobban megismerne téged.

Ha nincs, akkor bókolj. Pl. tesin: azta, ezt jól csináltad! Ennyi. LEhet, hogy nem mond rá semmit, de megjegyzi és jól fog esni neki akkor is, ha nem mutatja. Vagy valamit dicsérj meg rajta, pl "jó póló", és lazán, mosolyogva menj tovább.

Visszautasítás: persze, sokan vissza fognak még utasítani, meg te is másokat. Ez ilyen. És? ki lehet bírni, s kell a tapasztalathoz!

Amúgy tök jó, hogy törekszel a nyitottságra, a tutyi-mutyi pasik a gázok, nem az, ha valakit egyszer -kétszer elutasítanak!

2021. máj. 21. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Ahh köszi, azt hittem egyből betalálnak a:,,sose lesz barátnőd, vagy:mondd hogy jó a segge" féle szakértők a bomba biztos tippjeikkel, de egyből egy értelmes komment.

Sajnos közös barátunk egy sincsen, de a másik tanácsod megpróbálom megfogadni és beültetni a gyakorlatba:P

Nagyon köszi

2021. máj. 21. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindig arra gondolj, hogy elég egy lépés, aztán nézd a reakciót. A lányok nem mindig mutatják, hogy mire gondolnak, de igazából arra fog gondolni, hogy "oh, ennek a srácnak tetszem,de jó, ki is ő?" Simán.

Akkor elkezdesz motoszkálni az agyában, gondolkodik rajtad és az jó.

Lehet, hogy nem ő lesz majd a barátnőd, de ha mersz lépni (akármekkorát), igenis kihúzhatod magadat!

jó lesz az!

2021. máj. 21. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Ahh köszi, legközelebb ha együtt röpizünk, odaszúrok enyhén néhány bókot, ha meg kettesben leszünk esetleg akkor valahogy kialakítok vele beszélgetést, és figyelem hogy érdeklem őt, vagy csak kellemetlen-e neki

Amúgy az a szar, hogy kb semmit nem tudok róla, csak a kinézetét meg az évfolyamát, és így még az osztálytársai útján se tudtam megtalálni semelyik közösségi oldalon sem.

Ha megtalálnám, akkor az lenne benne a jó, hogy meg tudnám hogy egyáltalán jár-e valakivel...

2021. máj. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!