Jó a légkör az osztályodban?
Mi valahogy így vagyunk
1. A kis tökéletesek. 4 lány és 2 fiú. Nagyon nagyra tartják magukat csak mert 30.000-ért veszik a ruhájukat. mindenkit kibeszélnek (még egymást is) és a többieket meg lenézik.
2. A különcök. Ide tartozom én. Velünk elég sokan jóba vannak mert közvetlenek vagyunk és meg van a saját véleméynünk a dolgokról. Természetesen pacifista elveket vallunk és azt vesszük föl ami éppen jól esik. Sok hülyeségben benne vagyunk de azért nem ész nélkül..bár az igazgató már jól ismer minket.
általánosba nagyon szerettem:) olyan jó volt. voltak a fiuk meg én. meg a nyomi fiuk meg a nyomi lányok.:D tök utáltam a nyomikat. engem mindenki ismert. rengetegen utáltak és tartottak ribancnak de szerettem, mert tudtam hogy irigyek rám. most megyek 10.be.. utálom ezt az osztályt. 34en vagyunk ebböl 2 fiú. az a 2 is paraszt. én világéletembe sokkal jobban kijöttem a fiúkkal mint a lányokkal. mi vagyunk 2en egy hasonló csajjal a különcök akiket mindenki utál. magunkon kívül 2 csajt szeretek még az egész osztályból. iszonyat.. visitozós, nyávogós pénzes ribik. nagyon nem várom..
15/L
Vannak nállunk is csoportok.
1. egy fiú
2. még egy fiú
3. egy lány
4. még egy lány csoport
Nincsenek menők, stréberek stb.
Ha valaki jobb egy tantárgyból, segít a többieknek.
Mindig van min röhögni!
Az első év elszállt.
És remélem ilyen jó lesz a többi is!
Huh a mi osztályunk fura osztály.
Most megyünk 8adikba.Kb ötödikig mi voltunk a példaosztály.Aztán hatodikba szétestünk.Most hetedikbe sokan úgy jöttek vissza a nyári szünetről,hogy úúúúristen de megváltoztak.Pl én is.Na innentől kezdődtek a balhék.
Teljesen más csapatok alakultak ki.
Vannak a fiúk,meg én +egy két lány.
Vannak a plázacicák.
Vannak a nyomik.
És vannak akik így ketten hárman vannak....na róluk semmit nem tudtam meg ennyi idő alatt kb.
Szóval mi példás osztályból lettünk a suli 'rosszai'.
Minden héten megy valaki az igazgatóhoz.Én pl már lespanoltam az ügyintézőirodásokkal.:D
Minden osztályfőnökin megy az asztalcsapkodás,ordibálás.Nem lesz belőlünk semmi.Az énekórák úgy telnek,hogy eléneklünk egy dalt,és a tanár ezután csak ordít,hogy hangosabban hangosabban micsoda osztály ez,ilyennel még nem találkozott,mostantól írásban feleltet,és nem éneklünk közösen.
A rajzórák azzal telnek,hogy a tanár a naplót lapozza,hogy kinek mi hiányzik,arra egyest ad.A technika óra az zenehallgatás,tanár fikázás,meg iylenek.Szégyen így visszaolvasva de hát...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!