Milyen posztot töltesz be az osztályodban?
poénkodó, az agy, a csendes, a közzéppont stb...
kort és nemet légyszi
Hmm.. :) pont most csináltunk egy szavazást az osztályban, és ez lettem én:
-a segítőkész
-humoros
-a középpont
-menő csaj
-"lelki szemtesládánk"
14/L
-Segítőkész(jól jövök ha a házikról van szó):-"
-menő csaj
-életvidám
-barátkozó
- kihívásokat kedvelő
-stb.
Jah és imádok versenyeken résztvenni(L)Holnap is megyek:DD
És te milyen posztot töltesz be?
13/L
Hát én nem is tudom igazából, ezen még nem gondolkodtam. =)
Sokat szoktam poénkodni és szeretek viccelődni mindenkivel.:Đ
Jó tanuló vagyok (5-ös)....:Đ--->ugyh. segíteni is nagyon szeretek ^^ (nem tanulni:P)
Néha rám jön a begubózhatnék és akkor megse szólalok és egyedül létre vágyok, de alapjába véve nem szeretem a magányt/csendet. Szeretem, ha nyüzsgés van körülöttem. =)Sokszor a középpontba vagyok, a nagy hangommal....xd Ez néha jó-néha rossz, de alapjába véve szeretem az posztályomat....és remélem ők is engem.xd
cicababa , középpont :D hát segítek néha ha kell . meg az osztály lelkének tartói közé tartozok :D
15/L
Első vagyok. :DDD
ezeken kívül még:
DÖK-diákelnök
meg benne vagyok minden színdarabban, általában az ünnepségeken én vagyok a műsorvezető vagy narrátor, szoktam verset mondani, valamint az olyan rendezvényekre ahová a suliból max.10-20 ember mehet, én is benne szoktam lenni abban a 10-20ban :)
vicces, csini, hangos (bár muszály ordibálnom ha azt akarom hogy meghaljanak abban a kavalkádban)
14/l
- az őrült
- a különc
- a "stréber"( csak azért mert érdekel másis a faszbookon kívül:D )
Szia!
-segítőkész
-igazából nem vagyok olyan menő de vannak menő barátaim is
-én is az örök pesszimisták közé tartozom
-Én vagyok a barátnőim pszihológusa(bárkinek bármi baja van nekem mondja el)
-DÖK képviselő
-sokak szerint stréber bár én mázlistának nevezném magammert könnyen megjegyzem a dologokat és abból feleltetnek amit tudok(kitűnő voltam eddig)
Naggyából ennyi
11/L(6.o.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!