Milyen posztot töltesz be az osztályodban?
poénkodó, az agy, a csendes, a közzéppont stb...
kort és nemet légyszi
A stílusos, a vicces, a kedves, az agresszív (a fiúkat verem xĐ), a káromkodó
11/L
Eddig a menő csaj akit mindenki szeret...a pasik odavannak érte,a csajok irigylik,és egyben utálják,de mégis nyalnak neki.(ez szerintem ez olyan poszt,ami jó és rossz is egyben :/)
Most?
Az anorexiás pi.csa,akinek beszólogatnak...de a csajok barátkoznak vele,és próbálják felvidítani.
Áháh.Utolsókból lesznek az elsők...és fordítva.
Ez most fordítva volt ;)
De legalább nem sokára elkerülök innen...és tiszta lappal kezdhetek.
A agresszív, de pénos rokker
16/F
a csendes, de minden hülyeségben részt vevő ész :DD
14/L
hát mi velem eggyüt 3-an vagyunk.
mi vagyunk a "fiuslányok" :'D
mindig a fiukkal vagyunk és minden marhaságot elkövetünk.XD
volt hogy az igazgatóiban kötöttünk ki mert találtunk nagy fadarabokat az udvaron és azzal ütöttük egymást :D
meg egymás hátára ugrálva "kakasviadaloztunk" XD
igazából hármonk közül énvagyok a "cuki" mivel "babarcom" van és kicsi vagyok. egyik bnőm a durva , másik meg a s*ggfej. ezért lán yok nem is nagyon barátkoznak velünk az osztályban :P
de nem is baj szerintem mert nem is szeretjük a nyávogós p*csákat és az osztályom tele van vele -.-"
-A vicces
-Aki néha megbánt másokat
-Aki minden baromságot megmer kérdezni a többiektől
-Aki a "menők" közé tartozik
-Mindenki barátja [vagyis aki mindenkivel jóban van]
-Az osztályelnök
-Akinek néha nagy pofája van, néha meg hozzá se szól senkihez, csak bámul a semmibe.
-Az osztály okoskája :D [3 tiszta kitűnő tanuló van az osztályban-2 bemagolja az anyagot, én csak figyelek órán, otthon meg átnézem]
-Aki osztja az észt
-Aki tanácsod ad mindenkinek
-Akinek a többiek elmondják a titkaikat
-Aki össze-vissza hadonászik a kezével
-Aki azt mondja mindig a focira, röplabdára, stb-re, hogy: engem totál hidegen hagy, hogy nyerünk-e vagy sem, én ez miatt nem fogok idegeskedni, mert ez csak egy [hülye] játék.
13,5/L 7.osztály [igen, Magyarországon 8.-os kéne, hogy legyek. Csak én nem magyarországi vagyok :P]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!