Melyik csoporthoz, "bandához" tartozol az osztályodban?
A "nagymenők" közé vagy
A "lúzerekhez"
Gondolom majdnem mindenki a kettő közé írná magát, ezért ezt direkt nem írtam választéknak.
Ha muszáj lenne a kettő közül hova sorolnád magad??
A középiskolások leírhatják, hogy általánosban hova tartoztak és középiskolában hova tartoznak, illetve ha felnőttek olvassák ők is megválaszolhatják hova tartoztak.
Inkább a "nagymenőkhöz" . Az összes lánnyal jóban vagyok , meg kb. a fele fiúval . Mindenben benne vagyok . Az asztalomnál mindig nagy a tömeg :D
12/L
Én nem érzem magamat sem nagymenőnek, sem "lúzernek". Nálunk a nagymenők általában a 2-es, 3-as tanulók, akiket fogdosnak a fiúk, festik a hajukat, fütyülnek a tanulásra, hü*yének hiszik a szüleiket és a tanárokat (csak ők az "okosok").
Ha ők a nagymenők, akkor nem tudom, hogy "lúzer" vagyok-e, vagy sem, de hozzájuk SEMMIKÉPPEN sem tartozom....
"Nagymenő" de benne vagyok a top 3 ban;) A menőkhöz tartoznak nálunk a legjobb tanulók és + 4-5 gyengébb:-" akiknek csak a pasizáson jár az eszük:d De imádoom őket(L)
Ők a barátaiim:D
13/L
"Túl sok filmet nézel... "nagymenők, lúzerek"? Elég nagy TV függő lehetsz."
Te pedig valami okoskodó kis senki lehetsz.
Ezzel választ is adtál a kérdésemre,köszi!
Általánosba lúzer voltam, de inkább csak jól tanultam, és utáltak...
Gimibe meg a "nagymenők" között vagyok, de inkább a "mocisok" közé tartozom, mert aki benne van van motorja, ami itt elég ritka... Amúgy én olyan vagyok, aki mondjuk így tanul: 5,5,5,4,5,2,5,4,5
Nah ilyen jegyeim vannak...
Osztályomban csak hárman vagyunk magyarok őket nem nagyon csípem, de a többiek között ,,menő" vagyok :) 4-5-ös tanuló vagyok, néha becsúszik egy-egy 3-as :P
12/L 6ik
Nagymenőkhöz.Rajtam kívül 3 csajszival lógok,és kb ennyi az osztály.Van 2 csaj,de ők csendesebbek,és 3 cigánycsaj-.-"(ők rázzák a seggüket..) Ja meg a fiúk:P
De am mindenkivel jóban vagyunk.Ja és tom hogy nem fontos de nem cigizek,meg semmi ilyen(nemúgymint az osztályba páran)csak magamat adom,és így lettem ilyen:)
13/L
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!