Melyik csoporthoz tartozol? Aki megveszi a drágább játékot?
"drágább", új.
Nincs pénzem hetenként a gagyi olcsókra, amit az első játéknál széttör, szétesik, elromlik.
Én úgy gondolom, hogy ez az olcsóbb megoldás.
Drágábbat, nem szeretem a sok ócskaságot a házba.
Semeddig nem tartanak és semmi értelmük.Tisztelet akivételnek.
Én is inkább a minőséget nézem. Eddig még egyetlen egy FP játékot sem vettem, mert fölöslegesnek tartottam annyi pénzt kiadni érte. A Tescos járássegítővel is ugyanúgy elvan, mint mondjuk a FP-ossal lenne. A funkciója pedig mindkettőnek ugyanaz. Csak az árában különbözik. :-)
Nem mondom, hogy mindenből a legolcsóbbat veszem, de eddig még (15 hónap alatt) nem dobtunk ki játékot!
Én nagyon igényes vagyok a játékokra, legyen tartós, jó minőségű, sok mindenre használható és esztétikus is. Ezek pedig drága játékok. De inkább veszek ritkán drága, de tartós, minőségi játékot, mint minden nap valami vackot, ami két használat után eltörik, elromlik, balesetveszélyes, és csak arra jó, hogy gombot nyomogassunk rajta.
Mikor kicsik voltak a gyerekek főleg K's Kids játékokat vettem, később szépen megmunkált fajátékokat, 2-3 Götz babát, Lego Duplót, Legót, Playmobilt.
Ezekkel a játékokkal most, évek múlva is ugyanúgy lehet még játszani, egyáltalán nem látszanak elhasználtnak, épek, szépek, pedig nyúzták őket a gyerekek rendesen!
Bár egyszeri vásárláskor húzós az ára, de ha ugyanennyi idő alatt több kisebb, olcsóbb vacakot vettem volna, amik tönkremennek, és pótolni kell, akkor ugyanott lennék árban.....vagy még többet költöttem volna.
Szia!
Hát én akarva, akaratlanul az olcsó ám szar játékosok táborába tartozom. A két nagymama havi rendszerességgel hozza az olcsó kacatokat, aminek a darabjait, vagy az egészet pár hét után dobálom ki. Hiába kérem, hogy csak alkalmakra vegyenek játékot, és akkor kicsit többet is költhetnek rá, és akkor lennének szép tartós és hasznos játékaink. Szerintük a kicsi úgy örül, és olyan szépen elvan velük, és én vagyok a gonosz, mert csak a méregdrága puccos játékokat értékelem (értékelném). Ebből már volt vita, sértődés, úgyhogy feladtam. Rendszeresen eltüntetem a törött veszélyes ócskaságokat. Mi a párommal pedig alkalmakra veszünk drágább ám tartós és szép játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!