Mennyi időt töltesz kint a szabadban naponta a gyermekeiddel? Nem kertes házban élők.
mi egyszer voltunk kint délelőtt 09-11-ig.hétkor feltettem a kaját,kilencig megfőtt.ebédre hazajöttünk a játszótérről.
délután is előfordult néha,hogy mentünk játszótérre,de inkább akkor vásároltunk,vagy nem mentünk sehova.most már bölcsis egy hónapja
hat.. ugy..delutan 2 korul lemegyunk, es van, hogy este 10kor erunk haza (bar ritkan, inkabb 7-8 korul)
ebben benne van a metrozas, hev, villamos (nagyon szereti ezekkel menni), jatszoter kinti, neha benti kalandpark, illetve az evés, meg minden :)
amig jo volt az ido, egesz nap kinn voltunk, most nem tudom hogy lesz
Majdnem 3 éves, majdnem 1 éves.
Délelőtt 2,5 - 3 óra (kb 9-től kb délig), délután pedig 1,5 - 2 óra (kb 4-től kb 6-ig).
Alig van időm itthon bármire is. Reggel gyorsan főzök 9-ig. Amíg alszanak, gyorsan ruhákat pakolok. 3-tól 4-ig porszívó, felmosás (bár ez nem minden nap).
Néha rohanás az egész nap.
Amíg alszanak (kb 1-től kb 3-ig) én csak halk tevékenységet tudok folytatni, mert nincsenek ajtók, kicsi a lakás, még tüsszenteni is alig merek, fel ne keljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!