Jó a légkör az osztályodban?
Általánosban nemvolt rossz. Ink átlagosnak mondanám, nemvoltak csoportok mint az előzők írták csak jó haverok 2-3 akik mindíg együtt mozogtak :)
Most középsuliban is átlagosnak mondanám. Mindenki jóban van mindenkivel.17-24éves korig vannak osztálytársaim nincs semmi gyerekeskedés :D csak marha nagy hülyülések :D de módjával azis :D
17 F
fu hát egyszerűen borzalmas osztályt fogtam ki pár barátom azért igy is akadt akik még normálosak de főleg a másik osztálybol vagyok mindenkivel joban.
14/l
Sokan még nem is találkoztunk egymással..csak ötöt ismerek.Szóval még nem beszélhetünk osztályközösségről.Kilencedikbe megyek:D
15/L
6. osztály erdei suli.
Utcso nap elmentünk fürdőbe ezt nem lehet leírni....
A fiúk mentek kergetni a lányokat 1-2 melltartó....
Vizicsata á
Hát nem volt uncsi,felel vagy mersz,póker parti,este horror film,lekéstük a buszt-gyalogtúra.
Volt élet.
13/F
Én is 9-be megyek, úgy néz ki, hogy jó lesz az osztályközösség, bár még meglátjuk...:)
Amúgy a sok elkeseredett 7-8-oknak mondom, nálunk ebben az időszakban teljesen más lett az osztály, olyan jól összerázódtunk, hogy egész nyáron egy csomót buliztunk együtt, és nagyon fognak hiányozni:(
tökjóó<3 kár h ez az uccsó évünk :(
nálunk is 3 csoport van..
1. a menők (én rajtam kívül 3 lány, és 2 fiú)
2. a buták, gázos kinézetűek de barátok
3. a b*zik -.-" fúúúj minny hányok :D
de am mi igy menők meg nem annyira menők 10en vunk kb éss legjobb<3
Harmadik osztályig - ami ugye nagyon kevés idő - nagyon jó, sőt példás osztály voltunk.
Aztán negyedikre szétestünk - mármint az osztály - több gyerek elköltözött (Németországba, Budapesre), és jött egy fiú, aki nagyon szerény volt - eleinte - aztán visszaélt a sok-sok segítséggel.
Most megyünk hetedikbe, és már hírünk van a tanáriban - persze rossz értelemben...
Nálunk is van/volt több osztálytársam, aki át akart menni a másik osztályba - a légkör miatt, és azért, mert nekik egy tizeddel! jobb (volt) az átlaguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!