Felvilágosítsam párom lányát?
Ezt a pároddal és a kislány pszichológusával beszéld meg.
Most vesztettel el az anyukáját, nem biztosm hogy ezzel kéne most foglalkozni.
Egyet értek azokkal akik szerint teljesen felesleges volt a cipő meg az alkohol história. Elég lett volna, hogy elhunyt, hozzátok került és te felvilágosítsd e vagy sem
Miért tartoztak szerinted azok ide? Jól esett kicsit szidni igaz?? Borzalmas vagy. Arra nem gondoltál, hogy szegény anyuka teljesen kiborult, és az alkoholba a menekült közvetve Miattad, mert apuka veled volt? Te írtad a válás után lett ilyen.
És még azt írod sajnos vagy nem sajnos halott. 😱😱😱 Szegény kislány, kihez került...
Jézusom mik ezek a negatív kommentek? Teljesen jól írta a kérdező nem tudom mi vele a probléma.
De amúgy szerintem is te világosítsd fel, valószínűleg az anyja nem mondta el neki a dolgokat. Ez már adna feléd egy fajta bizalmat, tudni fogja hogy feléd ilyennel fordulhat ha kérdése van, ami nagyon fontos. Egy könyvet is vehetsz neki erről kapcsolatban, bennük jól el van magyarázva, át fogja olvasni ha jobban érdekli maga a téma.
1. Szerintem jogos volt az anyjáról leírni a valóságot, mert különben azon hözöngnének , akik most is veszekednek, hogy miért nem az anyjánál van a gyerek, stb.
2. Az, hogy mikor halt meg agyerek anyja, semmi összefüggésben sincs a felvilágosítással, a gyereknek igenis lényeges, hoyg minél elött tisztában legyen a témával.
3. A kérdezötöl nagyon rendes, hogy vállalja ezt a feladatot, ez is igazolja, hogy értelmes, felelöségteljes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!