Rossz apa lennék, amiért nem tudom elfogadni, hogy a 14 éves nevelt lányom 19 éves fickóval jár?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem szimpatikus az ürge.
Tipikus cigis, nagyképű, "ki vagyok mi vagyok" veri magát mindenre gyerek. Meg azért ennyi idősen...hát nem is tudom...
2021. máj. 8. 21:36
11/11 anonim válasza:
èrett egy pàrkapcsolatra - egy 15 éves GYEREKRŐL beszélünk ;) Hol érett rá? Az, hogy tud dugni, meg szpni... egy dolog.
Kérdező, próbálkozhatsz hatni rá, de ha "szerelmes", akkro egyik fülén be, másikon ki.
Óvszert azért használjanak, ha megfekteti - mert meg fogja, és lehet, csak addig fog kelleni neki a kislányod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!