Túl vaskalapos vagyok? Nektek mi az ami még belefér?
Nekem még ovis a lányom, így nem vagyok ebben jártas. Ma én vittem el keresztlányomat (7 oszt) edzésre. Ahogy vártam a suli előtt, jött ki az osztálytársaival.
Nem viccelek, olyan érzésem volt mintha egy piroslámpás ház előtt várakoznék.
A barátnői talpig "krvásban" voltak. Festett haj, műköröm, szemhéj tussal kihúzva "cicásra" szempillák, COMB CSIZMA, miniszoknya.
Úgy megdöbbentem h ezek a kislányok hogy néznek ki!
Ez normális iskolai megjelenés manapság?
Ti mit engedtek/engednétek ezekből egy ilyen korú lánynak?
Nem azt mondtam h kva, hanem h úgy voltak öltözve!!! Érthető a különbség?
Abszolút nem gondoltam semmi szexuális következményre. Illetve nem is érdekel! Arra voltam kíváncsi h a szülők akik itt vannak engedik e eztvagy sem.
Mert én ha nekem lenne ilyen korú lányom, nem engedném meg h így menjen iskolába.
Akinek ezek rendben vannak, mert h hadd bontakozzon ki.
Azoknak mi a határ? Mikortól lehet így smimkelni? Mikor viszi őt műkörmöshöz? Hány évesen?
Mi az a hajviselet, ruha amit nem engedtek? Vagy tényleg bármit felvehet?
#12, jaja öltözzenek úgy mit te, aggszűznek
mert aki minit vesz fel a feslett npszemély
már az volt a 70-es években is, a puritánok szerint.
Ördöggel nem cimborálnak? vagy az metál zene?
16 jaj, mennyi eszed lehet! A hetvenes években mindenki miniben volt. Amúgy te úgy sem fogod megérteni mi a különbség iskolai öltözet, meg nem iskolai öltözet között. Az ilyen kiscsajoknak, mint te nem is kell megmagyarázni semmit, megtiltod és kész, aztán duzzogjon a szobája sarkában.
Én hordok miniszoknyát, de nem 13 éves vagyok és nem általános iskolás.
Nem azzal van a bajom h miniszoknyában van. Igazából az összkép volt letaglózó.
Az h több vakolat volt rajta, mint a 16 éveseken egy buliban.
Nem vok öreg 30 éves vok.
Van piercig tetoválás, smink stb. De nem úgy járok dolgozni sem h több rajtam a festék mint egy discocicán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!