Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Túl vaskalapos vagyok? Nektek...

Túl vaskalapos vagyok? Nektek mi az ami még belefér?

Figyelt kérdés

Nekem még ovis a lányom, így nem vagyok ebben jártas. Ma én vittem el keresztlányomat (7 oszt) edzésre. Ahogy vártam a suli előtt, jött ki az osztálytársaival.

Nem viccelek, olyan érzésem volt mintha egy piroslámpás ház előtt várakoznék.

A barátnői talpig "krvásban" voltak. Festett haj, műköröm, szemhéj tussal kihúzva "cicásra" szempillák, COMB CSIZMA, miniszoknya.

Úgy megdöbbentem h ezek a kislányok hogy néznek ki!

Ez normális iskolai megjelenés manapság?

Ti mit engedtek/engednétek ezekből egy ilyen korú lánynak?

2021. ápr. 22. 20:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam h kva, hanem h úgy voltak öltözve!!! Érthető a különbség?

Abszolút nem gondoltam semmi szexuális következményre. Illetve nem is érdekel! Arra voltam kíváncsi h a szülők akik itt vannak engedik e eztvagy sem.

Mert én ha nekem lenne ilyen korú lányom, nem engedném meg h így menjen iskolába.

2021. ápr. 23. 10:02
 12/28 anonim ***** válasza:
18%
10 Ostobaságokat írsz! A combcsizma áprilisban, nem ugyanaz, mint egy haspolo júliusban. Az iskolában pedig nem úgy öltözünk, mint a ribik a kamionsoron. Lehet most még nem krva, az aki 13 évesen combcsizmában és miniben jár suliba, de hogy nagy eséllyel az lesz, igen valószínű, meg az is, hogy egy nemtörődöm hülye anyja van.
2021. ápr. 23. 10:19
 13/28 A kérdező kommentje:

Akinek ezek rendben vannak, mert h hadd bontakozzon ki.

Azoknak mi a határ? Mikortól lehet így smimkelni? Mikor viszi őt műkörmöshöz? Hány évesen?

Mi az a hajviselet, ruha amit nem engedtek? Vagy tényleg bármit felvehet?

2021. ápr. 23. 10:37
 14/28 anonim ***** válasza:
csak te látod így, önmagukat nem tekintik annak kérdező. és nem is neked öltöznek így.
2021. ápr. 23. 11:17
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
meg úgy csinálsz kérdező, mintha te nem lettél volna gyerek, és akkor nem ugyanez ment volna. max akkor te ezt nem gondoltad k**vásnak
2021. ápr. 23. 11:18
 16/28 anonim ***** válasza:
45%

#12, jaja öltözzenek úgy mit te, aggszűznek

mert aki minit vesz fel a feslett npszemély

már az volt a 70-es években is, a puritánok szerint.

Ördöggel nem cimborálnak? vagy az metál zene?

2021. ápr. 23. 11:20
 17/28 anonim ***** válasza:
29%

16 jaj, mennyi eszed lehet! A hetvenes években mindenki miniben volt. Amúgy te úgy sem fogod megérteni mi a különbség iskolai öltözet, meg nem iskolai öltözet között. Az ilyen kiscsajoknak, mint te nem is kell megmagyarázni semmit, megtiltod és kész, aztán duzzogjon a szobája sarkában.

Én hordok miniszoknyát, de nem 13 éves vagyok és nem általános iskolás.

2021. ápr. 23. 11:29
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a bajom h miniszoknyában van. Igazából az összkép volt letaglózó.

Az h több vakolat volt rajta, mint a 16 éveseken egy buliban.

Nem vok öreg 30 éves vok.

Van piercig tetoválás, smink stb. De nem úgy járok dolgozni sem h több rajtam a festék mint egy discocicán

2021. ápr. 23. 11:47
 19/28 anonim ***** válasza:
6%
jaja, majd duzzogok a sarokban, 40 éves apukaként, hát hogyne
2021. ápr. 23. 11:49
 20/28 anonim ***** válasza:
Számomra a combcsizma sokkal durvább, mint a miniszoknya. Tavasz közepén egy általános iskolában mi a francért kell ilyesmit felvenni? Mert ha elmegy a diszkóba, azt gondolom oké, csak nincs ízlése. De ez a teljes glanc felesleges egy hétköznapra.
2021. ápr. 23. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!