Mivel foglalhatná el magát?
Szia!Én is csak azokat tudom mondani, amit a többiek: gyöngyfűzés, kötés, stb.
Ja, és hogy lehet, hogy elfordulnak tőle, a régi barátai?Komolyan, attól még hogy valaki vak, lehet kedves és jó lelkű, nem? :)
Bocsi, hogy nem tudtam segíteni :(
13 éves lány
Sziasztok:)
21:48-nak: Azt én sem tudom, hogy jó vagy rossz ötlet-e beteg embernek, beteg állattal élni, mert nekünk ugyan van 2 kutyánk, de nem betegek, hála Istennek! Viszont azt tudom, hogy bármilyen állat jó hatással van a beteg emberekre! Az én lányomnak is nagyon sokat jelent a két kutyánk! Szereti érezni őket, mindig simogatja őket, a kutyák pedig viszonozzák a szeretetet:)Megérzik az állatok, ha valakinek valamilyen betegsége van!
22:43-nak: Szia:) Persze, attól, hogy valakinek valami fogyatékossága van, még ugyanúgy lehet kedves! Az én lányom nagyon jólelkű és nem azért mondom, mert az én lányom, hanem tényleg jólelkú és emberszerető! Semmi gond, hogy nem tudtál segíteni:)
08-23 11:39 válaszoló vagyok!
Én is cstlakozom az elözőhöz!
Én is szivesen megismerném a lányodat!Nagyon nagyon szivesen!
Irj privit ha ugy gondolod hogy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!