Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel foglalhatná el magát?

Mivel foglalhatná el magát?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek van a környezetükben vak gyermek. A lányom 13 éves, 4 éve vesztette el a látását. Barátai nincsenek, mert elfordultak Tőle, egész nyáron itthon unatkozik szegény, mert nincs pénzünk nyaralni menni. Ha van a környezetetekben nemlátó gyeremek, kérlek Titeket, osszátok meg velem, hogy mivel kötitek (vagy a szüleik) le az unalmas óráit, napjait. 45/N
2010. aug. 21. 21:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sajnáljuk, hogy messze lakunk egymástól, mert mi azt gondoltuk, hogy egy gyengénlátó embert keresnénk az egyink cicánknak, aki szintén gyengénlátó. Nem tudjuk, hogy jól gondolkozunk-e,hogy egy beteg embernek egy beteg állat jó társ lehet-e.
2010. aug. 26. 21:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Szia!Én is csak azokat tudom mondani, amit a többiek: gyöngyfűzés, kötés, stb.

Ja, és hogy lehet, hogy elfordulnak tőle, a régi barátai?Komolyan, attól még hogy valaki vak, lehet kedves és jó lelkű, nem? :)

Bocsi, hogy nem tudtam segíteni :(

13 éves lány

2010. aug. 26. 22:43
 23/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

21:48-nak: Azt én sem tudom, hogy jó vagy rossz ötlet-e beteg embernek, beteg állattal élni, mert nekünk ugyan van 2 kutyánk, de nem betegek, hála Istennek! Viszont azt tudom, hogy bármilyen állat jó hatással van a beteg emberekre! Az én lányomnak is nagyon sokat jelent a két kutyánk! Szereti érezni őket, mindig simogatja őket, a kutyák pedig viszonozzák a szeretetet:)Megérzik az állatok, ha valakinek valamilyen betegsége van!

22:43-nak: Szia:) Persze, attól, hogy valakinek valami fogyatékossága van, még ugyanúgy lehet kedves! Az én lányom nagyon jólelkű és nem azért mondom, mert az én lányom, hanem tényleg jólelkú és emberszerető! Semmi gond, hogy nem tudtál segíteni:)

2010. aug. 26. 23:54
 24/26 anonim ***** válasza:
Írj privit,és küldök linket hangoskönyvekhez,ill van más lehetőség erre.
2010. aug. 27. 10:29
 25/26 anonim ***** válasza:
szia ! én is Budapesten élek 12éves vagyok nekem sincsenek igazi barátaim de nekem nincs ilyen "problémám" én szívesen megismerném a lányodat ha szeretnéd ,ha igen akkor írj privit.
2010. aug. 27. 18:47
 26/26 anonim ***** válasza:

08-23 11:39 válaszoló vagyok!

Én is cstlakozom az elözőhöz!

Én is szivesen megismerném a lányodat!Nagyon nagyon szivesen!

Irj privit ha ugy gondolod hogy jó ötlet.

2010. aug. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!