Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel foglalhatná el magát?

Mivel foglalhatná el magát?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek van a környezetükben vak gyermek. A lányom 13 éves, 4 éve vesztette el a látását. Barátai nincsenek, mert elfordultak Tőle, egész nyáron itthon unatkozik szegény, mert nincs pénzünk nyaralni menni. Ha van a környezetetekben nemlátó gyeremek, kérlek Titeket, osszátok meg velem, hogy mivel kötitek (vagy a szüleik) le az unalmas óráit, napjait. 45/N
2010. aug. 21. 21:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Szia kedves 5. válaszadó. Köszi Neked is!

4. válaszadónak: Köszönöm a linket és hogy ennyire próbálsz segíteni! Leginkább olyanokat szeret, amikben a sorstársai történetét mondják el, mert abból merít erőt. Azt hiszem, hogy Reményik László: Akik a sötétben is látnak... ez a címe. Én már kerestem ezt a hangoskönyvet, de csak három történetet találtam, azt le is szedtem Neki. Köszi mégegyszer!

2010. aug. 22. 22:48
 12/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom!

A LifeNetworkőn ment egy olyan dokumentumfilmami három db ikrekről szólt akik meg vakultak és nem is hallanak.Már ugy születtek.Borzalmas volt nézni.Sirtam is.

Igaz,nem tudtam segíteni de én örülnék ha lenne egy vak barátom akinek segíthetek és még játszani is tudnánk valamit eggyüt.

Egy olyan barát kéne neki akinek kiöntheti a szivét hogy mit érez és nagyon magkönnyebülne szerintem.

De téllleg a hangoskönyv meg a kézimunka az nagyon jó ötlet!

Sajnálom hogy nem tudtam túl sokat segíteni.

2010. aug. 23. 11:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó válaszadó! Az tényleg borzalmas, mikor valaki nem is lát, nem is hall... A lányom iskolájában is vannak ilyen gyerekek, külön, a siket-vak tagozaton tanulnak. A kézimunkákat nagyon szereti. Igen, Ő is mondja, hogy kellene Neki egy barát, de nem fogadják el... Akik a barátai voltak eddig, azok elfordultak Tőle. Próbál barátkozni, de nem igazán jár sikerrel. Ha egy ideig barátkozik is vele valaki, utána cserben is hagyja, mikor nehézségek támadnak... Csak az iskolában vannak barátai, mert ők sorstársak és nem úgy tekintenek rá, mint ahogy az egészségesek. Amint hazajön az iskolából, uantkozik, mert itt, a lakótelepen, nem talál magának barátot. Itt inkább gúnyolják, úgyhogy már nem is próbálkozik. Semmi gond, hogy nem tudtál segíteni, az is nagyon sokat jelent, hogy ilyen jó szíved van és a szándék megvan benned! Minden jót!
2010. aug. 23. 15:27
 14/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Én pont akkor lennék mellette amikor nehézségei támadnak.Mert akkor télleg szükség lenne egy ilyen barátra.

Megtudhatnám hogy milyen megyében laknak?:)

Amugy én is annyi éves vagyok mint a lányod:)

13/l

2010. aug. 24. 09:10
 15/26 A kérdező kommentje:
Szia Kislány! Nagyon aranyos vagy! Budapesten lakunk.
2010. aug. 24. 15:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Én meg Budapest mellett:)

Közel van hozzánk Bp:)

2010. aug. 24. 15:11
 17/26 A kérdező kommentje:
:))))
2010. aug. 24. 15:36
 18/26 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok:)Azaz utolsó

Na ez most mit jelent?:)

2010. aug. 24. 15:38
 19/26 A kérdező kommentje:
Azt, hogy "ez tök jó". :)
2010. aug. 24. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:

Megint az utolsó vagyok:

Igen.Ez télleg tök jó:)

2010. aug. 24. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!