Mivel foglalhatná el magát?
Szia kedves 5. válaszadó. Köszi Neked is!
4. válaszadónak: Köszönöm a linket és hogy ennyire próbálsz segíteni! Leginkább olyanokat szeret, amikben a sorstársai történetét mondják el, mert abból merít erőt. Azt hiszem, hogy Reményik László: Akik a sötétben is látnak... ez a címe. Én már kerestem ezt a hangoskönyvet, de csak három történetet találtam, azt le is szedtem Neki. Köszi mégegyszer!
Szia!
Nagyon sajnálom!
A LifeNetworkőn ment egy olyan dokumentumfilmami három db ikrekről szólt akik meg vakultak és nem is hallanak.Már ugy születtek.Borzalmas volt nézni.Sirtam is.
Igaz,nem tudtam segíteni de én örülnék ha lenne egy vak barátom akinek segíthetek és még játszani is tudnánk valamit eggyüt.
Egy olyan barát kéne neki akinek kiöntheti a szivét hogy mit érez és nagyon magkönnyebülne szerintem.
De téllleg a hangoskönyv meg a kézimunka az nagyon jó ötlet!
Sajnálom hogy nem tudtam túl sokat segíteni.
Utolsó vagyok:
Én pont akkor lennék mellette amikor nehézségei támadnak.Mert akkor télleg szükség lenne egy ilyen barátra.
Megtudhatnám hogy milyen megyében laknak?:)
Amugy én is annyi éves vagyok mint a lányod:)
13/l
Utolsó vagyok:
Én meg Budapest mellett:)
Közel van hozzánk Bp:)
Megint én vagyok:)Azaz utolsó
Na ez most mit jelent?:)
Megint az utolsó vagyok:
Igen.Ez télleg tök jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!