Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel foglalhatná el magát?

Mivel foglalhatná el magát?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek van a környezetükben vak gyermek. A lányom 13 éves, 4 éve vesztette el a látását. Barátai nincsenek, mert elfordultak Tőle, egész nyáron itthon unatkozik szegény, mert nincs pénzünk nyaralni menni. Ha van a környezetetekben nemlátó gyeremek, kérlek Titeket, osszátok meg velem, hogy mivel kötitek (vagy a szüleik) le az unalmas óráit, napjait. 45/N
2010. aug. 21. 21:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Selyemvirágkötés gyöngyfüzés A vakoknk ngyon ögyes a kézügyességük.ha nem akkor fejleszteni kell.Kézimunka.kötés horgolás.Szőnyegfonás stb.
2010. aug. 21. 21:10
 2/26 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm a válaszodat! Ezek jól hangzanak, egyébként tényleg ügyes kezük van!
2010. aug. 21. 21:11
 3/26 anonim ***** válasza:

Kipróbálhatná a keresztszemes fonást is :) Az nagyon jó unalom űző tud lenni.

Amúgy ha nem vagyok túl tolakodó,megkérdezhetem mi történt a lányoddal ?

2010. aug. 21. 21:19
 4/26 A kérdező kommentje:
Szia kedves 2. válaszoló. Nem vagy tolakodó: koraszülött volt, elkezdődött nála valami kóros sejtburjánzás, amit műtétek sorával meg tudtak állítani, de nagyon elromlott a szeme. Az évek során, az amúgyis gyenge szemeinek nem tett jót az erőltetés és végleg megvakult:'( Már nem tudják meggyógyítani...
2010. aug. 21. 21:36
 5/26 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz lehet nektem, sajnálom.

[link]

Csomózott karkötők. Megtanulhatná, szép dolgokat tudna belőle készíteni.

2010. aug. 21. 22:00
 6/26 A kérdező kommentje:
Szia kedves 3. válaszadó. Igen, nehéz, de megpróbálunk boldogok lenni! Köszönöm! Köszi a linket is, ki fogjuk szeritem próbálni. Nagyon szeret gyöngyöt fűzni, de már felfűzte a készletét...:) Nem igazán van pénzünk és nem tudok Neki sűrűn megvenni dolgokat. Köszi a válaszokat, várom még a többit!
2010. aug. 21. 22:18
 7/26 anonim ***** válasza:

Hangoskönyveket akár a netről is le lehet tölteni ingyen. Ha Győr környékén laktok, szívesen beszerveznénk benneteket a baráti körünkbe. :) Van egy 12 éves kislány, aki a barátnőméknél lakik, mert külföldön dolgozik az édesanyja, 2 hetente találkoznak. Ő is magányos a 0-6 éves korosztályban. És nagyon jólelkű kislány!

Persze ha messzebb vagytok, azért akkor is megoldható a barátkozás. :)

2010. aug. 22. 01:35
 8/26 A kérdező kommentje:
Szia kedves 4. válaszoló! Köszi Neked is, keresgélni fogok hangoskönyveket, mert szereti őket, csak nem tudtam, hogy honnan és azt sem, hogy ingyen le lehet letölteni őket. Nagyon kedvesek vagytok, de sajnos nem Győr környékén lakunk, hanem Budapesten. Szegény kislány:( Akkor Neki mégrosszabb, mint az én lányomnak... Kitartást Neki!!!!
2010. aug. 22. 08:59
 9/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemezelhetnél is vele...

2010. aug. 22. 21:55
 10/26 anonim ***** válasza:

Szia! 4. vagyok. Linkelek hangoskönyv ügyben, talán segít!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hangosk%F6ny..

Ha megírod milyen témák érdeklik, megpróbálok célzottan segíteni.

2010. aug. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!