Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem mer egy fiúgyerek...

Miért nem mer egy fiúgyerek pisilni?

Figyelt kérdés
Ha a szabadban vagyunk, ott is sokat problémázik rajta, ha az apjával megy a férfi WC-be, akkor is mindig a fülkésbe megy. Önértékelési probléma vagy csak szégyenlős ebben?
2021. ápr. 16. 07:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Miért lenne ez önértékelési probléma? Mi a baj azzal, hogy nem akar mindenki előtt pisilni és a fülkésbe megy? Te wc-znél vadidegen emberek előtt? Nem hiszem. Elég hülyén vannak megcsinálva azok a férfi wc-k, ahol max egy pici fal választ el mindenkit egymástól, vagy még annyi se.
2021. ápr. 16. 08:03
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves? Minden rendben van a nemi szervével? Lehet, hogy fitymaszűkülete, vagy túltengése van, vagy kicsinek gondolja a péniszét, és szégyenli. Ezer oka lehet.
2021. ápr. 16. 08:11
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 : Ennek ellenére mégis ez a bevett szokás a férfiaknál.

#2 : Szervi gondja nincsen.

2021. ápr. 16. 08:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szégyenlős. Van ilyen. Nem kell erőltetni.
2021. ápr. 16. 08:18
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Szégyellős.

Tapintatosan kell viselkedni, nem kérdezgetni, nem fölemlegetni, és pláne nem gúnyolódni rajta.

Állítom, megérzi rajtad is (gondolom az anyja vagy), hogy te ezen agyalsz!

Mindenkinek máshol van a határ. A legtöbb embert zavarja, ha kifejezetten bámulják, vagy ha WC-zés közben ott áll mögötte valaki, aki őrá vár (hogy sorra kerüljön). Van, akit az is zavar, ha egyáltalán valaki van ott és meglátja. Van, akit az is, ha a WC-helyiség előtt ismerősök várnak rá, végezzen. Van, aki vendégségben nem tud WC-re elmenni.

Nyilván gátlásos személyiség, ami ebben is és másban is megnyilvánul.

2021. ápr. 16. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

"#1 : Ennek ellenére mégis ez a bevett szokás a férfiaknál."

Milyen bevett szokás? Van, akinek megfelelő, van, akinek nem. Ez nincs a férfiakba kódolva, hogy mindenki előtt kell hugyozni.

2021. ápr. 16. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

"#1 : Ennek ellenére mégis ez a bevett szokás a férfiaknál."

A helyes önértékelés, megfelelő testkép nálad tényleg ott kezdődik, hogy egy fiú/férfi mer-e mások előtt a piszoárba pisilni vagy nem mer? Te mersz idegen emberek előtt pisilni, tampont vagy betétet cserélni?

2021. ápr. 16. 09:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem undorító szokás hogy a férfiaknak egymás előtt kell pisilni, én így nem tudnék. De még fülkésben sem tudtam sokszor, ha nyitott volt, utáltam ha hallják ahogy csorog a pisim. Nem értem ez miért tartozik másra, ez intim dolog. Ne cseszegesd emiatt a fiadat, mert annál kevésbé fog neki menni.
2021. ápr. 16. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs a gyerekkel.
2021. ápr. 16. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom is mindig a fülkésbe megy, és hidd el nekem nincs semmi baja sem a nemiszervének sem az önértékelésének.
2021. ápr. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!