Az apák nagy többsége miért akar fiúgyereket?
Az én férjemnek az első mindegy volt de picit tartott attól, hogy mi lesz ha lány lesz és mit fog vele játszani stb.
Lány lett. Hát szuper a kapcsolatuk. Rengeteget játszanak. Most tervezzük a másodikat. Azt mondta mindegy de azért nagyon nagyon örülne ha lány lenne, 😅
Az első férjem lányt szeretett volna. Lett két fiúnk.
A jelenlegi férjem fiút szeretne, még nem tudjuk.
Én mind3szor lányt szerettem volna 🤣
Az én apámnak is mindegy volt hogy fiú vagy lány leszek de úgy utólag már sokkal jobban örül neki hogy lány láttam 😊
Nagyon jó a kapcsoltunk egyébként~
Ti nem tudjátok a kérdést értelmezni? Nem az volt a kérdés, hogy a ti apáitok vagy férjeitek milyen gyereket akart, vagy hogy a ti környezetetekben a férfiak fiút vagy lányt szeretnének jobban, hanem az, hogy miért van az, hogy a férfiak nagy többsége fiúgyereket szeretne.
A kérdésre a választ nem tudom, fogalmam sincs, de az egyik régi osztálytársam mondta, hogy azért szeretne fiút, mert ha lánya lenne, féltené, hogy összetörik a szívét és játszadoznának vele. Talán ezért.
Felbosszant, hogy nem a kérdésre válaszolnak egyesek.
Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy a többség fiút akar. Azért se, mert itt sem az látom meg nem is tapasztalom ezt én se.
Ez csak egy régről jövő hiedelem, esetleg.
"Ti nem tudjátok a kérdést értelmezni?"
Nagyokos 7-es, éppenséggel a válaszok a kérdést cáfolják, miszerint a férfiak többsége fiút akar. Az én környezetben se akar a többség fiút. Sőt, nálunk a többség pont lányos apuka akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!