Más anyát is dühít ez sok sztereotípia és,hogy mindenki mindent jobban akar tudni a másiknál?
szerintem ezek az emberek csak irigyek arra, hogy valaki jól be tudja osztani az idejét / jobb a genetikája stb.
az meg kifejezetten jó, hogy nem dobod el magad szülés után -vagyis inkább az, hogy magadra is gondolsz.
Na én az ilyen 4es féle bezzeg csodaanyuktól is hülyét kapok.
Biztos marha rendben van az ilyen élete, mikor kisregényt kell írnia név és arc nélküli embereknek, hogy neki milyen csudajó.
Elégedett ember nem csesztet mást, de nem is kompenzál, szép nyugiba éli az életét.
Megfelelő közösségbe kell járni.
Miután kB 3 hónapos lett a lányom, elkezdtünk járni 3 helyre.
1. Babatorna: tél volt, harisnayaban, kis pamut ruhában mentem, MINDENKI nézett, hogy mégis mit akarok ott, a 30 perces torna alatt rajtam kívül mindenki legalább 5x szoptatta a 8-12 hónapos babát és én meglettem szólva, hogy csak a végén
2. Hurciklubb: béreltem hordozót, de mindenki melegítoben jött rajtam kívül, plusz be is szóltak, hogy ki vagyok sminkelve (enyhén - utána mentünk máshova)
3. Kanga Mom tréning: anya-baba torna. Na itt végre normális anyakkal találkoztam. Soha senki nem szólt meg a másikat, pedig nem mindenki "jó" nő, van aki tápszert ad, van aki szoptat közben, van, aki 50 kg, van aki 80 kg, van köztünk 26 és 38 éves is
Szóval összessegeben vegyes tapasztalatom van, de keresni kell olyanokat, akikkel hasonló az ertekrendetek, a többit meg elengedni...
Nem. Pont le kakkantom ki hogyan fest szülés előtt - közben - vagy utána.
Azt is ki hogyan csinálja /nem csinálja a dolgait gyerekkel vagy anélkül. 🤷♀️
Azt pedig végképp aki bele akar szólni a dolgaimba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!