Megengednétek hogy a 14 éves lányotok elmenjen egy
ottalvós házibuliba? Ott lesz az unokatestvére aki 25
éves, és neki a haverjai akik szintén huszonévesek.
Gondolom feltűnne ha az éjszaka a lányom mattrészegen térne haza, azért annyira nem jó színésznő hogy megjátsza a józant :D
2021. ápr. 13. 11:39
32/47 anonim válasza:
Meg amúgy nem ezzel van a baj hogy a lámyodat nem tartod kalitkában, hanem hogy az első válaszodban azzal kezdted, hogy hú mennyi sz.r szülő van itt, bezzeg a te gyereknevelésed, az aztán az etalon, mert a te lányod maga az őszinteség. Na ebből következtetek arra, hogy fogsz még koppani vele kapcsolatban, de ne legyen igazam, őszintén kívánom!
2021. ápr. 13. 11:43
33/47 anonim válasza:
31es hiszed vagy nem, nekem nem egyszer sikerült :-D Elég ha olyan naív a szülő mint az enyémek vagy te vagy :-D
Belépés előtt 20 perccel egy liter szénsavmentes víz, egy magnézium, 2000mg c vitamin két rágó és senki se mondja meg hogy mennyit ittál :-D
2021. ápr. 13. 11:46
34/47 anonim válasza:
33!
13 évesen veseköve volt a lányomnak, hiszem hogy egy félresikerült este után se venne be ennyi C vitamint, az orvos is mondta neki hogy ne nagyon vigye túlzásba.
Nézzétek, gyárthatjátok itt a rémtörténeteket, de nem értek el vele semmit. A lányom tudja hogy megbízhat bennem, nem a felettese vagyok hanem a barátja. Nagyon sajnálom 33, hogy neked ilyen kicsinyes hazugságokhoz kellett folyamodnod, mit tett volna anyukád ha rájön hogy részeg vagy?
2021. ápr. 13. 12:23
35/47 anonim válasza:
34es sajnálom a lányod amiért nincs anyja csak barátja, és téged is sajnállak amiért ehhez kellett folyamodnod.
2021. ápr. 13. 16:19
36/47 anonim válasza:
Nincs lányom,de elengedném,ha hívnák.Mi is mentünk ilyen idősen,volt,hogy ittunk,szexeltünk.Velem egykorúakkal és idősebbekel is buliztam.Mondjuk én nem lettem szent,de van olyan ismerősöm aki fiatalon ment férjhez,gyereket szült.Tehát nem csak a rossz lányok huliznak.
2021. ápr. 13. 16:31
37/47 anonim válasza:
35!
Mesélj kérlek, miért nincsen anyja a gyerekemnek, iszonyúan érdekelne ezt honnan szűrted le? :)
2021. ápr. 13. 22:09
38/47 anonim válasza:
Habar nem a 35os vagyok, de onnan, h te magad irtad, h a baratja vagy. Nezd uncsi mar a vitatok, en nem vitatom, h jo a kapcsolatototok, azt is vallom, h nem kell mindent tiltani sem. De, hogy nem mond el mindent, es mem minden ugy van ahogy, az tuti fix, ha te ennek az ellenkezojet hiszed az a te dolgod, de naiv ne legyel mar.
2021. ápr. 14. 07:25
39/47 anonim válasza:
38!
Tök jó hogy így ismered a lányomat :D
2021. ápr. 14. 10:26
40/47 anonim válasza:
39es itt az a baj hogy te se ismerd a barinődet...ne hívd a lányodnak ha képtelen vagy nevelni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!