Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek hogy a 14 éves...

Megengednétek hogy a 14 éves lányotok elmenjen egy ottalvós házibuliba? Ott lesz az unokatestvére aki 25 éves, és neki a haverjai akik szintén huszonévesek.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 19:24
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
73%
Kizárt.
2021. ápr. 13. 10:39
 22/47 anonim ***** válasza:
33%
Az enyémet nem fogom ottalvós buliba engedni 18 évesen se.
2021. ápr. 13. 10:53
 23/47 anonim ***** válasza:
31%
Aztán majd sír ha megerőszakolják a 25 évesek
2021. ápr. 13. 11:00
 24/47 anonim ***** válasza:
61%
Most, járvány alatt? Biztos, hogy nem. A törvény is tiltja a házibulit.... Ha meg nem sokan vannak, csak a megadott számú személynél kevesebb, az nem buli, max összejövetel. Arra talán el, az unokatestvére nem idegen nekem, ha jóban vannak. Házibulival talán ugyan ez, ha amúgy másokat is ismerek.
2021. ápr. 13. 11:04
 25/47 anonim ***** válasza:
82%
Én tuti nem mennék olyan buliba ahol 14 éves kisgyerekek is vannak. Még a végén minket vonnának felelősségre ha kiüti magát vagy bezavarja valaki a macit a málnásába.
2021. ápr. 13. 11:04
 26/47 anonim ***** válasza:
16%

17-18!

Nem kell elhinni amit mondok, én ismerem a lányomat, én tudom milyen. Ballépés alatt iskolai dolgokra gondoltam, vagy például lerészegedésre, mert ilyenre is volt példa. Előtte elmondtam neki, hogy figyeljen a mértékre, mert nagyon kellemetlen tud lenni egy lerészegedés. Hát sajnos mégis sikerült neki. Azóta sosem ivott annyit, tanult a hibájából.

A szűzségéről nyilván nem tudok biztosat mondani, nekem azt mondja hogy még az, és én hiszek neki. Adtam neki egy csomag óvszert de mondtam neki hogy még várjon a használatával. Mivel eddig csak fiúkról beszélt nekem akik tetszenének neki, így gondolom nem leszbikus vagy ilyesmi. De miért is lenne baj ha az lenne? Haragudjak a lányomra mert nem a fiúkhoz vonzódik. Gratulálok, a tény, hogy a gyerekem egy életre megutálna garantálva lenne.

Esemény utánira eddig még nem volt szükség, legalábbis én nem vettem neki, de bízok benne hogy hozzám fordulna ha ilyesmiről lenne szó.

Drogozásról már beszélgettünk, azt mondja fél kipróbálni, mert nem tudja hogyan hatna rá. Alkoholt ahogy írtam már fogyasztott, de nyilván nem ő az egyetlen ebben a korosztályban.

Nem tudom miért lenne az baj, ha nem tartom kalitkába zárva a gyerekemet. Ahelyett hogy mindentől tiltanám, inkább elmagyarázom hogy hogyan cselekedjen helyesen, miközben csinál valamit.

Erről ennyit :D

2021. ápr. 13. 11:24
 27/47 anonim ***** válasza:
59%
Nekem mindegy, csak ne legyél naív és legyél azért résen. Egy kamaszban vakon megbízni ostobaság. Nem állítom, hogy a te gyereked azt csinálja, amit az én régi legjobb barátnőm. Csak azt mondom, hogy mennyire fogalma nem volt az anyjának arról, hogy mi a helyzet valójában.
2021. ápr. 13. 11:34
 28/47 anonim ***** válasza:
87%

én idősebb unokatestvérként az életbe nem vinném a kölyköket a mi bulijainkba, azért megyek hogy lazítsak és jól érezzem magam, nem azért, hogy bébiszitteljem őket (azzal, hogy imádom mindet, de akkor se)

menjen kicsi a saját korosztályával buliba.

2021. ápr. 13. 11:35
 29/47 anonim ***** válasza:
36%
A naívságommal semmi baj, azt sem mondom hogy vakon megbízok benne, de annyira igen, amennyit lehet.
2021. ápr. 13. 11:36
 30/47 anonim ***** válasza:
57%

26os oké, nem gond ha szeretnél 1-2 éven belül nagymama lenni és nevelni az unokádat sokan vannak így.

Ismerem a lányod féléket ők szoktak szétpakolva aludni a diszkók mosdójában. Ne hidd el ha nem akarod, de majd rájössz. Ne tartsd kalitkában de azt se hidd hogy az a jó amit te csinálsz.

2021. ápr. 13. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!