Megengednétek a 14 éves lányotoknak?
2020. okt. 17. 21:24
1/31 anonim válasza:
Ez komoly kérdés??? Ez egyáltalán nem kirívó hajviselet. Még szép hogy megnegedném.
3/31 anonim válasza:
Ha hasonlo a termeszetes hajszine igen.
4/31 anonim válasza:
Igazából...a mai világban... Szerintem már mindegy... Mar az a korosztály is "felnőttesebb" mint pl mikor én voltam 14...pedig csak 26 vagyok 😅 ez még mindig emberibb mint ha pl kékre akarná az egészet. Egy a lényeg hogy tényleg olyan csinálja aki ért hozzá mert nagyon ellehet cseszni
5/31 anonim válasza:
Csak ha hamarabb készblesz, és rendes fodrásznál,rendes áron, mert sok el cseszett ombre és balayage született már
6/31 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok, a nővérem meg 45 lesz, és mindketten beszínezhettük a hajunkat, mikor középiskolába mentünk.
7/31 anonim válasza:
Persze, hogy meg. Csak figyeljetek arra, hogy jó fodrászt találjatok, mert ezt (bár nem nagy dolog), nagyon csúnyán el tudják rontani.
8/31 anonim válasza:
Meg, de kikötéssel: csak (jó) fodrásznál, nem pedig otthon, barátnővel, a fürdőszobában kotyvasztva-kavargatva, hogy aztán valami katasztrófa szülessen a fején belőle.
9/31 anonim válasza:
Ha meg 8-os, nem, nyáron 8. után már igen.
10/31 anonim válasza:
Nem. Hajfestés még korai, ez komoly beavatkozás, ha rendesen csinálják. 16 évesen lett a kisebbiknek, fodrász csinálta, szuper mindenféle ápoló kezeléssel összekötve, mégis már megbánta, mert így is tönkrement a szép haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!