Megengednétek a 14 éves lányotoknak?
#11 Persze, és pont ezért ha lenne még egy ilyen korú lányom, akkor őt már 16 évesen is lebeszélném, még elrettentő példa is lenne.
14 évesen viszont semmiképpen nem engedném a hajfestést, főként nem egy ilyen szintű beavatkozást. A rendes ombre komolyan megviseli a hajat a szőkítés miatt. Nem rendeset meg hülyeség csináltatni, mert csúnya lesz.
Jelentem én 14, majdnem 15 évesen festettem be a hajam tűzvörösre, lövettem piercinget, és 30 évesen is itt vagyok és élek, rįbanc se lettem, el se kallódtam.
Szerintem akkor aggódj, ha piál, sokat pasizik, drogozik, magatartás problémái vannak, ne akkor ha a lázadás neki kimerül egy igen lightos és jól kinéző hajfestésben.
Hidd el ez nem probléma.
Nekem ilyen volt az eredeti hajszínem 10 évesen. :D (Oviban szőke voltam, de bebarnult a hajam, s ahogy nőtt, ombres lett)
Amúgy a hajfestékkel se értem egyeseknek mi a baja. Anyám 30 éves se volt, s már festette a haját, (simán feketére, mert nagyon korán kezdett őszülni), mégsincs semmi baja...
Engedném.
#14 én is 14 évesen 8.ban festettem be a hajam vörösre
és igen... Nem egy ilyen"beavatkozás" fogja megbélyegezni egy lány sorsát 🤦😂
12# azért ez nem olyan h fullba az egész haj szokitve van... Plusz ha olyan valaki csinálja aki tényleg ért hozzá semmi baja nem lesz a hajának!!! Ápolni kell szépen és ennyi... Nem 10 évvel ezelőtt vagyunk...
Velem nagyon nehéz dolga lesz a gyereknek, mert én sose festettem még életemben, mert imádom a hajszínem (és így is rengeteg árnyalata volt már aranyszőkétől a vöröses barnán át a majdnem feketéig, mert természetesen is változik). A lányomnak is gyönyörű színű sötét barna és különleges kontrasztot alkot az égszínkék szemével.
Nem örülnék ha elszúrná divatból ezt a különleges harmóniát 🙈
19, bübü, mindjárt elsírom magam.
Nyugi, ennél több eszem van. Nekem se tiltották, mégse festettem be. A titok, hogy megfelelő önbizalmat kell kialakítani a gyerekben, hogy ne akarja elcsúfítani magát és meglássa a természetes szépséget magában. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!