Megengednétek hogy a 14 éves lányotok elmenjen egy ottalvós házibuliba? Ott lesz az unokatestvére aki 25 éves, és neki a haverjai akik szintén huszonévesek.
Ha hívták és menni akar simán. Jóarc az unokatestvére ha elhívta. Engem is elengedtek ennyi idős koromba semmi nem történt. Sőt 15 évesen 1 hétig fesztiváloztam a tesómmal meg a vele egykorú haverjaival mégis túl éltem nem züllöttem el nem lett semmi bajom.
Ez a baj a világgal a széltől is óvni akarjuk a gyereket közben e többségük annyi idősen ugyan azt csinálta és lám itt van semmi baja nem lett. A helyett hogy örülnénk, hogy a 25 éves unokatestvére szívesen van vele nem szégyelli stb.
Hűha, itt ilyen sok embernek szar a gyereke, vagy inkább a nevelése? :D
A kérdés arról szólt, hogy a LÁNYOMAT, tehát mindenki a sajátját. Igaz a lányom 15 éves, de felelősségteljes, volt már több házi buliban és nem történt semmi. Jó a kapcsolatunk, volt több ballépése is, és beszámolt nekem erről, tehát megbízok a lányomban.
Az unokatestvére igaz nem 25 éves, hanem fiatalabb, de benne is megbízok.
Ezzel a sok tiltással csak azt éritek el, hogy a gyereketek mindent titokban csinál majd, anya meg apa számára szar alak lesz és nem fog bennetek bízni. Vannak dolgok, amiket én is tiltok a gyerekemnek, nem is egyet,de ebben nem látok kivetni valót.
Perszeeee pandemia idején. Sőt meg szereznek is plusz pár embert biztos ami biztos.
Amúgy nem. 14 evest nem engednek huszonévesekkel bulizni. Bulizzon a saját korosztályával. Csak ne most.
14es. Felelősségteljes lány több ballépéssel. Én átgondolnám még egyszer a mondandód elejét:-D
Az egy dolog hogy téged nem zavar ha átmegy a fél város a 15 éves gyerekeden, de a legtöbb normális szülőt bizony zavarná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!