Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek hogy a 14 éves...

Megengednétek hogy a 14 éves lányotok elmenjen egy ottalvós házibuliba? Ott lesz az unokatestvére aki 25 éves, és neki a haverjai akik szintén huszonévesek.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 19:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy meg. Engem is elengedtek, soha nem csináltam semmi rosszat.
2021. ápr. 12. 21:16
 12/47 anonim ***** válasza:
89%
Biztosan nem engedek egy gyereklányt egy csomó részeg felnőtt férfi közé, nem vagyok hülye.
2021. ápr. 12. 21:31
 13/47 Bellatrix:3 ***** válasza:
30%

Ha hívták és menni akar simán. Jóarc az unokatestvére ha elhívta. Engem is elengedtek ennyi idős koromba semmi nem történt. Sőt 15 évesen 1 hétig fesztiváloztam a tesómmal meg a vele egykorú haverjaival mégis túl éltem nem züllöttem el nem lett semmi bajom.

Ez a baj a világgal a széltől is óvni akarjuk a gyereket közben e többségük annyi idősen ugyan azt csinálta és lám itt van semmi baja nem lett. A helyett hogy örülnénk, hogy a 25 éves unokatestvére szívesen van vele nem szégyelli stb.

2021. ápr. 12. 21:48
 14/47 anonim ***** válasza:
15%

Hűha, itt ilyen sok embernek szar a gyereke, vagy inkább a nevelése? :D

A kérdés arról szólt, hogy a LÁNYOMAT, tehát mindenki a sajátját. Igaz a lányom 15 éves, de felelősségteljes, volt már több házi buliban és nem történt semmi. Jó a kapcsolatunk, volt több ballépése is, és beszámolt nekem erről, tehát megbízok a lányomban.

Az unokatestvére igaz nem 25 éves, hanem fiatalabb, de benne is megbízok.

Ezzel a sok tiltással csak azt éritek el, hogy a gyereketek mindent titokban csinál majd, anya meg apa számára szar alak lesz és nem fog bennetek bízni. Vannak dolgok, amiket én is tiltok a gyerekemnek, nem is egyet,de ebben nem látok kivetni valót.

2021. ápr. 12. 22:15
 15/47 anonim ***** válasza:
65%

Perszeeee pandemia idején. Sőt meg szereznek is plusz pár embert biztos ami biztos.

Amúgy nem. 14 evest nem engednek huszonévesekkel bulizni. Bulizzon a saját korosztályával. Csak ne most.

2021. ápr. 12. 22:27
 16/47 anonim ***** válasza:
88%
Mar a kerdest sem ertem. Mit keresne egy 14 eves kamaszlany a 25 eves felnott ferfiak kozott, Covid alatt?
2021. ápr. 13. 07:32
 17/47 anonim ***** válasza:
87%
Na 14es, te tipikusan olyan szülő lehetsz, mint a fiatalkori legjobb barátnőm anyja. Ő is szentül meg volt győződve, hogy fantasztikus a kapcsolata a lányával, aki mindent elmond neki, és őszinte hozzá. Megbíznak egymásban, minden csodálatos. Azt is hangoztatta, hogy a lánya 18 évesen még szűz, hiszen ezt mondta. Aha... :D A lánya 16 évesen már nem csak fiúkon volt túl, hanem lányokon is. :D nem győzött esemény utániért rohangáli az orvoshoz. Fű, pia. Minden volt, de semmiről nem tud. De nem baj, anyuka a mai napig abban a hitben él, hogy az ő nevelése mintapéldája lehetne a világnak. Amiről nem tud, az nem fáj végülis.
2021. ápr. 13. 07:57
 18/47 anonim ***** válasza:
90%

14es. Felelősségteljes lány több ballépéssel. Én átgondolnám még egyszer a mondandód elejét:-D

Az egy dolog hogy téged nem zavar ha átmegy a fél város a 15 éves gyerekeden, de a legtöbb normális szülőt bizony zavarná

2021. ápr. 13. 08:22
 19/47 anonim ***** válasza:
87%
Jó, mondjuk a felelősségtudat és a ballépések nem zárják ki egymást. Mindenkinek vannak ballépései, de ha vállalja értük az ember a felelősséget, akkor felelősségteljes. Például ha teherbe esik 15 vagy akárhány évesen valaki annak ellenére, hogy nem akar, az egy ballépés, de ha nem szalad abortuszra, hanem vállalja a tettei következményeit és megszüli, felneveli a gyerekét, akkor vállalta a felelősségét. Na de mindegy, most nem ez a téma.
2021. ápr. 13. 09:14
 20/47 anonim ***** válasza:
65%
Nem
2021. ápr. 13. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!