Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak most? Már csak...

Mit csináljak most? Már csak 2 hét van és .

Figyelt kérdés
az történt h szombat este (tegnap) berúgtam, elég rendesen . Anyám észre vettem , és azt mondta, hogy októberig sehová sem mehetek , a nyári szünetem többi részét itthon töltöm , és szobafogságot kaptam .Mit csináljak ? Most kell neki elb*szni ezt a 2 hetet , ami még van suliig .:S
2010. aug. 15. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ezaz... Én is az utolsóval értek teljesen egyet!
2010. aug. 16. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Bizony,magadnak okoztad,be kell látnod!Viszont én ezt a büntetést adnám neki:

-1 hét szobafogság

-Segíteni kell anyunak,apunak kérés nélkül

-Kitakarítani hét elején és hétvégén a szobáját

-Beszólás,sértődés nélkül kibírni ezt az 1 hetet otthon,kussban

-Nincs gép

-Nincs zsebpénz

-A barátok átjöhetnek,de amikor szólok,haza is kell menniük,és csak egyszerre 1 jöhet

-Nem mész sehova

Nálam ez lenne a szobafogság 1 hétre..:/

2010. aug. 16. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
én amikor anyám megtudta h ittam csak leszidott de az elég volt... de azért nem javoltam meg basszátok meg egyszer élünk nyár van... én is kilennék akadva de őszinté menny oda és ismerd be h hibáztál és ne ismételd megidén yáron
2010. aug. 17. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:

kellett neked beba_zni

jól tette anyukád

2010. aug. 17. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdező nem írt vissza, innen látszik hogy csak menőzni akar a részegségével:D
2010. aug. 18. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!