Mit csináljak most? Már csak 2 hét van és .
Figyelt kérdés
az történt h szombat este (tegnap) berúgtam, elég rendesen . Anyám észre vettem , és azt mondta, hogy októberig sehová sem mehetek , a nyári szünetem többi részét itthon töltöm , és szobafogságot kaptam .Mit csináljak ? Most kell neki elb*szni ezt a 2 hetet , ami még van suliig .:S2010. aug. 15. 20:17
1/15 anonim válasza:
Szerintem igaza van.Egyébként hány éves is vagy???
De ameddig a szülőkkel laksz,úgy is azt kell csinálnod amit mondanak.
2/15 anonim válasza:
Minek rúgtál be, hülyegyerek?
Magadnak okoztad. Legalább ne lettél volna olyan béna, hogy észrevegyék.
3/15 anonim válasza:
Egyet értek vele. Esetleg próbáld meg valamilyen "jóvátétellel" kiváltani a büntetés egy részét. És természetesen ígérd meg, hogy nem lesz több ilyen, és tartsd is be. Persze abban állapodjatok meg, hogy "milyen az az ilyen". Hogy többet nem rúgsz be, vagy hogy eddig és eddig egyáltalán nem iszol alkoholt.
4/15 anonim válasza:
Hát tudom, mire használhatnád a suliig a két hetet: elgondolkodhatnál azon, ki b*szta el az időt, TE vagy anyád? Mert szerintem TE! Legalább megjegyzed egy életre, akárhány éves is vagy, hogy részegen hazamenni ezzel jár! Kellemes nyarat!
5/15 anonim válasza:
Rohadtul igaza van, ha berúgtál a te bajod, legyél felelősségteljesebb, és nem a aszta el a hátralévő 2 heted, hanem te magadnak.
6/15 anonim válasza:
Nem ismerek senkit..
De mintha ti sosem hibáztatok volna ...((:
7/15 anonim válasza:
Ó, dehogynem. Kaptunk érte büntetést? Igen. Megérdemeltük? Naná! Jogos utána még az anyukáját szidni? Egyáltalán nem.
8/15 anonim válasza:
Szia!
Hát nem a világ vége ha berúgtál..én nem adnék neked büntetést.megbeszélném veled,hogy máskor ne idd le magad a sárgaföldig,csak egy bizonyos mennyiséget igyál.
15L :)
9/15 anonim válasza:
nem ő basz*ta el azt az utolsó 2 heteted, hanem te magad :) majd márkor rá jössze mennyit igyál
10/15 anonim válasza:
hogy te mekkora s*ggfej vagy. gratulálok. én egyszer ittam egy félpohár boroskólát. azt is szülői engedéllyel. és megérdemled a büntetést. én ugy elvertelek volna. mit képzelnek magukról a mai kis 13-15 éves csitrik??? hogy mindent megtehetnek?? 17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!