A 13 éves lányom nem akar fürdőruha felsőt hordani.Sem otthon, sem a strandon!A medencében nem veszi fel, vagy ha sikerült ráadnom, akkor a vízben rögtön leveti.
Nem tudom kideríteni, hogy miért,csak annyit mond,hogy neki nem kell.Olvastam itt egy hasonló kérdést,hogy a lánnyal kompromisszumot kötött az anyuka, de ő nem akar egyezkedni velem.
Mekkora a lányod melle?Lehet azért nem akar még felsőt mert nincs még melle.
2010. aug. 15. 14:16
13/19 anonim válasza:
Van már melle egyáltalán? Vagy lapos még? Ha nincs neki, lehet azért nem akarja hordani! Bár én nem vinném el a lányomat a strandra, csak ha felvenné a felsőt is. Ha nem veszi fel, akkor mehetünk haza!
2010. aug. 15. 14:34
14/19 anonim válasza:
Szerintem azért 13 évesen nem lehet totál lapos. Én is 13 vagyok, de 5évesen fürdöttem strandon utoljára csak bugyiban, de már akkor is szégyelltem. Azóta mindig van rajtam bikinifelső, pedig csak kb 11 évesen kezdett "fejlődni" a mellem.
Az osztálytársai nem csúfolják ki, ha meglátják a strandon? Vagy nem fintorognak az emberek?
Mondjuk szerintem ez elég durva :S Mutasd meg neki a válaszokat, hátha észhez tér!
2010. aug. 15. 17:52
15/19 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló rátapintott a lényegre! A szégyenlősséget a társadalom neveli az emberekbe már kicsi kortól kezdve. Egy olyan kislány, akinek a családjában nem tabu a meztelenség és tudják természetesen kezelni, az nem kér 5 éves korában fürdőruha felsőt!
2010. aug. 15. 18:01
16/19 anonim válasza:
Ha az ember egy társadalom tagja, be kell tartania bizonyos szabályokat. Elég egyszerű a képlet. A lányod 13 éves, már nem kisgyerek. Meg kell neki mondani egyenesen, hogy az átlag strandokon FEL KELL ÖLTözni! Ez a szabály. Ha az én lányom lenne két választása lenne: 1. betartja a szabályt, 2. nem megy strandra, amíg nem képes alkalmazkodni. Ez olyan, mint alsógatyában boltba menni, attól, hogy úgy kényelmesebb, nem tesszük. Ideje megtanulnia, hogy a korral kötelezettségek is járnak, és nem hozhatja sem a szüleit sem önmagát hülye helyzetbe, csak azért, mert neki olyan kedve van! Ha egy 13 éves lány félmeztelenül kelleti magát egy strandon, azt a szülei nem nézhetik tétlenül!! Beszélgess el vele erről komolyan. Ez nem kompromisszum kérdése, és nem is mellméret kérdése. Van, akinek 19 évesen sincs melle, vagy nem sok, még sem monokinizhet kedvére!!
2010. aug. 15. 20:24
17/19 anonim válasza:
Szia!
Hát ez durva,nem tudom mit csinálj,hiszen már mindent megpróbáltál...:S
2010. aug. 16. 08:43
18/19 anonim válasza:
én is kicsi korom óta hordok mikor még nem is volt mellem.
emlékszem hogy olyan 9-10 éves lehettem még nem nőtt a mellem. bent voltunk anyuékkal otthon a medencében és anyuék mondták hogy vegyen le a felsőt mert nem lát senki.
és ré 10 percre jött át a szomszéd és hát kimentem mert hozott nekem valamit de akkor is próbáltam magam felül tAkarni pedig nem is volt mit.
12l
2010. aug. 17. 13:37
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megoldottuk.A héten megvettem neki egy tankinit, vagy mit.Még mindig nem tudom, miért nem akart bikinifelsőt felvenni, de ez tetszik neki, és azt mondja, hordani is fogja.Remélem, betartja, különben jövő nyáron nem jöhet velünk strandolni.Köszönöm a válaszokat, már nem érvényes a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!