A férjem óvszert adott a 15 éves lányunknak. Szerintem ez buzdítás a szexre. De szerinte meg úgy sem tudjuk befolyásolni a döntését ilyen helyzetben, de akkor legalább védekezzenek. Én támogatom a felvilágosítást, meg hogy ne legyen tabu téma a szex, de ez nem sok egy kicsit?
szerintem egyáltalán nem sok, ha szexelni akar akkor szexelni is fog, a férjed nagyon jól csinálja, hogy akkor legalább legyenek felelősségteljesek
2021. jan. 13. 12:51
2/22 anonim válasza:
Erre mondják, hogy mégiscsak jobb, mintha zoknit húzna rá
Én is inkább adnék gumit a gyerekemnek, mint hogy teherbe essen, mert nem vigyázott eléggé
2021. jan. 13. 12:53
3/22 anonim válasza:
Unalmas már ez a sok szex, felvilágosítás, kérdésbe bújtatott troll perverz kérdések. Persze felőlem válaszolhattok rá, de annyira nyilvánvaló ez a kérdés identitása. Naivak persze, ezt is benyelik mint a kacsa a nokedlit, mert nem látják át, hogy van megfogalmazva a kérdés, meg mire megy ki az egész játék.
2021. jan. 13. 12:53
4/22 anonim válasza:
3-as ennyi erővel akkor semmire ne válaszoljon senki, nem? Kitudja ki írja ki a kérdéseket. Vagy "ez már volt", "google a barátod", "menj el orvoshoz".
2021. jan. 13. 12:56
5/22 anonim válasza:
Nem attól fog szexelni, hogy óvszert adtok neki.
Én 14 évesen kaptam apámtól. Lejárt mielőtt használtam volna...
2021. jan. 13. 13:03
6/22 anonim válasza:
3! " de annyira nyilvánvaló ez a kérdés identitása. Naivak persze, ezt is benyelik mint a kacsa a nokedlit, mert nem látják át, hogy van megfogalmazva a kérdés, meg mire megy ki az egész játék." Akkor légyszives homályosits fel bennünket, hogy mi a kérdés "identitása", "mire megy ki a játék"? SZERINTED!!
2021. jan. 13. 13:12
7/22 anonim válasza:
Felelőtlen?
A védekezés nélküli szex a felelőtlen.
En 14 évesen vesztettem el a szuzességem, és mostanság is egyre hamarabb kezdik a szexuális életet.
Ettől függetlenül ha nincs most barátja, akkor nem hiszem, hogy jövöhéten lefekszik valakivel, csak mert kapott óvszert....
2021. jan. 13. 13:37
8/22 A kérdező kommentje:
Van barátja, pont ezért aggódom.
2021. jan. 13. 13:40
9/22 anonim válasza:
Mi 14 évesen kaptunk "csomagban" a sulis védőnőtől.
Valaki már tudta "használni", valaki kidobta, vagy csak elsüllyesztette. A fiúk lufinak felfújták, meg a szék lábára húzták. 😅 Attol hogy kap eegy kotont nem az fogja meghatározni hogy mikor szexel.
2021. jan. 13. 13:43
10/22 anonim válasza:
De miért aggódsz?
1-2 éven belül úgyis meg fog történni a dolog, ha nem is ezzel a fiúval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!