Kivel a nehezebb?
Ez nem fekete vagy fehér.
Nem mindegy a fiú/lány termeszete. Szülők természete, családi háttér, baráti társaság stb
Lánnyal.
két fiam van, már túl vannak a kamaszkoron (19 és 21 évesek). 14-17 évesen ők is állandóan kint lógtak a barátjaikkal, meg biztos csináltak hülyeségeket, volt, hogy részegen jöttek haza, minden hétvégén diszkóba jártak, de valahogy nem féltettem őket annyira, mert haverjaikkal nem hagyták cserben egymást sose, figyeltek egymásra. a fiúk ebből a szempontból összetartóbbak.
A lányom 16 éves. Állandóan a barátnőivel veszekszik, a fiúk miatt sír, a ruhák miatt hisztizik, hogy nincs elég neki, szerintem a bulikban sem tartja úgy magát, ahogy illene.
19 éves fiam szoktam megkérni, hogy nézzen rá, ha elmegy szórakozni, de ne szóljon bele a dolgaiba. meg fiam focizni jár és elég sok fiút ismer a városból, környékről, hamar értesül bármi eseményről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!