Kivel a nehezebb?

Figyelt kérdés
Egy kamasz lánnyal vagy kamasz fiúval?
2020. dec. 31. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem fekete vagy fehér.

Nem mindegy a fiú/lány termeszete. Szülők természete, családi háttér, baráti társaság stb

2020. dec. 31. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Személy függő.
2020. dec. 31. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani. Személyes tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy a lányokkal, de ez nem "jó" válasz, mert csak az én véleményemen alapul, tehát nem biztos hogy a nagy átlag is ezt hozná ki eredményül.
2020. dec. 31. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát a lány abból a szempontból problémás, hogy ha őt felcsinálják 14-15 évesen azért az elég ciki. A fiúnál ez azért más, ha ő csinál fel valakit vagy kiderül vagy nem, csak arra kell figyelni, hogy ne kerüljön börtönbe.
2020. dec. 31. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Lánnyal. Én ezt tapasztalom, egyáltalán nem biztos, hogy ez az átlagos.
2021. jan. 1. 00:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szüleimnek velem volt nehezebb, de én többszörösen hátrányos helyzetből indultam: amellett, hogy lány vagyok, még másodszülött is (statisztkailag mi problémásabbak vagyunk) és mindemellett eljárós-szociális-bulizós. A bátyám lan-partikra járt egész kamaszkorában, vele így értelemszerűen nem sok probléma volt :D
2021. jan. 1. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Lánnyal.

két fiam van, már túl vannak a kamaszkoron (19 és 21 évesek). 14-17 évesen ők is állandóan kint lógtak a barátjaikkal, meg biztos csináltak hülyeségeket, volt, hogy részegen jöttek haza, minden hétvégén diszkóba jártak, de valahogy nem féltettem őket annyira, mert haverjaikkal nem hagyták cserben egymást sose, figyeltek egymásra. a fiúk ebből a szempontból összetartóbbak.

A lányom 16 éves. Állandóan a barátnőivel veszekszik, a fiúk miatt sír, a ruhák miatt hisztizik, hogy nincs elég neki, szerintem a bulikban sem tartja úgy magát, ahogy illene.

19 éves fiam szoktam megkérni, hogy nézzen rá, ha elmegy szórakozni, de ne szóljon bele a dolgaiba. meg fiam focizni jár és elég sok fiút ismer a városból, környékről, hamar értesül bármi eseményről.

2021. jan. 4. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lánnyal. Kamaszkorukig általában a lányokkal könnyebb, onnantól fordul, és velük lesz nehezebb
2021. jan. 6. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!