Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet igazságot tenni...

Hogyan lehet igazságot tenni a két fiú között?

Figyelt kérdés
A férjem, aki a gyerekem apja és a gyerek nem férnek meg egymás mellett. Az apa a fiát állandóan ledegradálja, idiótának, elmebetegnek, nem normálisnak nevezi, mert a gyerek figyelemzavaros és nem úgy működik, mint egy átlag gyerek. Állandóan cseszegeti, hogy ne a gép előtt üljön, de mikor a gyerek hozza a játékot, hogy játszunk, akkor elzavarja, hogy játssz egyedül. 11 év alatt nem sok időt töltött vele és most rosszul esik neki, hogy a gyerek szarik a fejére. Állandóan azt várja mindkettő, hogy az ō pártjára álljak. De én már testileg betegedtem ebbe bele. Az állandó stressz, az állandó veszekedés. A férjem elvárja, hogy mikor itthon van, akkor csend legyen, a gyerek üljön el a sarokban és lehetőleg este 7kor már menjen aludni, hogy ne legyen láb alatt. Tőlem azt várja, hogy ne fektessem le, ne olvassak neki, hanem őt tutujgassam esténként. De arra senki nem kíváncsi, hogy én mit szeretnék.
2020. dec. 13. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
A leírásodból ítélve ez egy bántalmazó kapcsolat (érzelmileg). A gyerekedet is bántalmazza érzelmileg. Vedd számba, hogy hogyan tudnál kilépni ebből, kiknek a támogatására számíthatsz, mert egyedül nem könnyű. Sajnállak, mert néha az ember benne marad a biztos, de ismert rosszban, mint vállalja a bizonytalan, de ismeretlen jót. De így külső szemlélőként a legtöbben úgy látjuk, hogy neked és a fiadnak jobb életetek lehetne, ha külön mennétek az apától.
2020. dec. 13. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Válj el
2020. dec. 13. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Olvass utána, hogy mit jelent a gyermekbántalmazás!

Sokan azt hiszi, csak a pofon az, de nem így van.

Két lehetőséged van. Az egyik, amit írtak hogy válj el.

A másik, hogy elkezdesz sexelni vele és befolyásolni a viselkedését. Családsegítő , családterápia. A férjednek meg kell változni!!!! Ha nem tud, akkor váljatok el, mert ez csak egyre rosszabb lesz, ahogy a fiad kamaszodik . Lelki sérült lesz szegény gyerek.

2020. dec. 15. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Te sem vagy éppen a legnormálisabb...
2020. dec. 17. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"De arra senki nem kíváncsi, hogy én mit szeretnék."

Miért, te hogy látod a dolgot & Te mit "szeretnél"?

2020. dec. 17. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
A figyelemzavar NEM betegség! Abból adódik, hogy a fiatal szókincse gyatra>; ezért nem érti meg azt, amit tanítanak neki. A tanárok sajnos nem törődnek a gyerekek megértésének kérdésével, ezért moondják, hogy "figyelemhiányos". Az apa sajnos nincs tisztában a gyerekneveléssel kapcsolatban. Őt pszichológushoz kéne küldeni. A gyerek tanulási nehézségeit türelemmel és a meg nem értett dolgok előtti helyre kell visszavinni, ahol még értette az anyagot. Utána a meg nem értett szót kell megkeresni. Ha sikerült megtalálni, akkor a feszültség a meg nem értett szó tisztázása után megszűnik. Minden esetben a szótisztázás vezet a megértéshez. Remélem, tudtam segíteni.
2020. dec. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!